zondag 10 juli 2011

Ad Lip - Bo Bunny

Vijf layout's gemaakt voor De Scrapheap met de lijn Ad Lip van Bo Bunny. De eerste LO gaat over Kyara (de kleindochter van mijn zus).

Naast het papier en stickers van Bo Bunny heb ik hier gele stickles, thickers (van Prima), kleine letterstickertjes, een paperclip, een datumstempel, een zwarte en witte pen en een ijsje gebruikt. Deze laatste heb ik nog van toen ik net begon met scrappen en past perfect bij dit onderwerp


De tweede layout is tevens gemaakt voor de never ending challenge (die nu even een zomerstop heeft). De uitdaging was: scrap een gewone dag uit je leven.


Op de derde layout zie je mijn moeder. De regenboog heb ik gelift van het stickervel. Het hekje zat bij de rak die ik van Jenneke heb gekregen. Het is eerst bruin geverft, toen bewerkt met crackle en daarna wit geverfd. Het chipboard hart, de bloem en letters zijn hetzelfde bewerkt als het hekje. Op de volgende layout heb ik weer foto's van Kyara gebruikt.



De kleine fototjes zijn stickers die drie D zijn opgewerkt. In het midden zit een sticker. De andere plaatjes zijn uit dessinpapier geknipt. De achtergrond is gemaakt met inkt en afwasmiddel. Deze techniek heb ik geleerd op het zomerkamp van Marit.


De laatste layout met dezelfde foto van Kyara, maar dan groot. De achtergrond is blauw cardstock bewerkt met gesso, blauwe glimmermist en gele verf. De zon is net als de vlinder van hout en geel geverfd. Verder een strook broderie, wat brads, plakparels, een tag, gele thickers, letterstikkertjes, een datumstempel en de naaimachine gebruikt.


Ik heb nog papier en stickers over, dus er komt nog meer! Bedankt voor het kijken!!!

4 opmerkingen:

  1. Jeetje wat heb je weer veel gemaakt! En allemaal helemaal Maja, ik vind jouw stijl echt super!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. WAt is er veel moois te zien Maja!!! Stuk voor stuk vrolijke layouts met veel technieken, kleurtjes en overal wat te kijken... geweldig!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wauw... Maja!! Wat zijn ze allemaal mooi!!! Er is op allemaal zoveel te bekijken en ze zijn allemaal met zoveel perfectie gemaakt!!
    Petje af hoor, ik vind ze té gek!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. ze zijn echt super, heel vrolijk, lekkere kleurtjes en veel op te zien. jij hebt een hele gave scrapstijl!
    groetjes danielle

    BeantwoordenVerwijderen