zondag 14 augustus 2011

Find joy.


Een layout op A4 formaat deze keer. De ondergrond is aquarelpapier bewerkt met vier kleuren glimmermist en zout, één van de opdrachten op het zomerkamp van Marit. Ik vind het heel goed gelukt al zeg ik het zelf. De kleuren komen mooi uit en het papier voelt ook heel zacht aan. De randen heb ik nog bewerkt met distressinkt (vintage photo).

Nog een layout. Gemaakt met een andere opdracht op het zomerkamp; kleur een deel van een zwart/wit foto in. Op de linkerfoto heb ik het boeket ingekleurd met roze glimmermist, bij de rechterfoto heb ik de ring van Kim ingekleurd met goudkleurige glimmermist.Deze kleuren heb ik ook voor de achtergrond gebruikt samen met een groene glimmermist en zwarte verf. Alle randen en beide bloemen zijn bewerkt met distressinkt (vintage photo). De andere chipboard embellies zijn van Cosmo Cricket. Het dessinpapier had ik al heel lang liggen maar pastte hier mooi bij. Wel heb ik er mijn nieuwe pons op gebruikt die ik gisteren op de beurs in Den Bosch heb gekocht. Ik had deze wel eens gezien (net of je een blaadje uit een notitieboekje scheurt) en wilde hem al lang hebben. En ja hoor!!! Eindelijk, een stand in de één na laatste rij had hem. Pfffft. Kim zei al; jij wilt altijd iets wat niet bestaat. Nou ja!!!! Verder heb ik wat kleine dingen gekocht, zoals de parelketting die ik hier gebruikt heb. De layout heb ik gemaakt met de sketch van de nieuwe challenge van Punky Scraps.


En dan deze twee rozetten. Ik heb ze zelf gemaakt, dus zonder stans. Gewoon rillen en vouwen. Bedankt weer voor het kijken!!!!!!!!!!!!

11 opmerkingen:

 1. wauw gaaf! vooral die eerste lo vind ik te gek!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat heb je weer een prachtige dingen gemaakt! Heel erg leuk!

  Liefs Gwendolyn

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Love your take on the Punky Scraps sketch!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Such a beautiful page!! I love the masking!! Thanks for playing along with us at Punky Scraps!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooi Maja, en wat een waarheid op je eerste lay out.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Prachtig Maja! Wat is je 'zout' layout mooi gelukt... en zo'n prachtige foto! Ook de tweede layout is heel mooi, die pons is ook te gek! En die rozetten mag je op je eigen borst spelden voor al dat moois!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Awesome page! The backgroundpaper behind the photos are great and I love the mist and masking!!
  Thanks for playing!
  Elin/Punky Scraps

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Gorgeous! Love the two pages and the misting on them both!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Love all your creations!!! Thanks for playing along with us at Punky Scraps!! xox

  BeantwoordenVerwijderen