zondag 27 november 2011

Mijn Stijl.

We hebben een nieuwe computer gekocht dus ik kan eindelijk weer eens bloggen. De vorige blogpost heb ik er met veel moeite nog op gekregen en toen was de pc echt op! Nu kan ik m'n volgers weer zien en me weer als volger aanmelden als ik dat wil, weer een berichtje op iemand blog achter laten, ales gaat stukken sneller, etc,etc!
Als eerste een foto van de eifeltoren! De komende tijd zullen er wel meer foto's en layouts hier van voorbij komen, want begin deze maand ben ik samen met Kim een weekend naar Parijs geweest! Dit had ik van de kinderen gekregen voor mijn verjaardag. Het stond op de rebus die ik op moest lossen. We hebben heel veel gezien en ook heel veel foto's gemaakt. Dus ik heb wat te scrappen de komende tijd!
Dan een tekening gemaakt in mijn art journal! Laatst had ik bij Carla op de rommelmarkt een doosje pastelkrijtjes gekocht en thuis gekomen moest ik dit meteen uit proberen. In vijf minuten deze tekening gemaakt! Hmm, waar zou ik blij van worden???
En deze layout is al een tijdje af maar ik had hem nog niet gepost. Het is de LO van de workshop met Prima technieken van Birgit Koopsen. De bloemen waren eerst wit en zijn bewerkt met verschillende kleuren glimmermist! Ik heb er overerigens wel mijn eigen draai aan gegeven door op de foto's te schrijven en ik heb wat meer gesso gebruikt en vlekken gemaakt met glimmermist.
Als laatste dit werstuk. Gemaakt naar aanleiding van de november challenge op het artjournal en mixed media forum. De opdracht was: maak een collage! Dit is mijn uitwerking!!! Van alles geknipt uit folders en tijdschriften, een paar stofjes er op geniet, verfspetters en voor de rest nog wat scrapspulletjes gebruikt. Ik vind hem zelf wel geslaagd!
Bedankt weer voor het kijken!!!!!

8 opmerkingen:

 1. Lijkt me heerlijk, een nieuwe computer...!! Ik heb zo het gevoel dat de mijne ook zijn beste tijd heeft gehad...
  Prachtige layout en collage Maja!! Leuk zo de tekst op de foto geschreven!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hele leuke dingen heb je gemaakt en gelukkig kun je je volgers weer zien, ik zal ook de foto's van Parijs laten afdrukken. Moet je maar even kijken welke jij ook wil hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja ik zit ook met een pc probleem en ik zal alles eraf moeten halen en opnieuw in moeten delen alle foto's eraf op een harde schijf...maar het is zo'n klus.
  Blij dat bij jou nu je een nieuwe hebt alles weer werkt, en je werk is wederom geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtige foto van de Eiffeltoren, daar wil i wel een lootje van zien!!! Je tekening is echt superleuk en zo ook je lay out van Kim en de honden. En wat een gave collage, dat vond ik vroeger ook zo leuk om te doen, ik heb nog uitgeknipte plaatjes liggen van zeker 20 jaar geleden hihi.
  groetjes en tot gauw!
  Marjolijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gefeliciteerd met de nieuwe pc - dat zal inderdaad wel schelen bij het bloggen! Mooie foto van de Eiffeltoren, daar ga je vast prachtige dingen mee doen! Ik vind vooral ook je collage pagina geweldig (had 'm nog niet gezien, ben veel te druk de laatste tijd om alles bij te houden...)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk dat je op mijn blog een berichtje hebt achtergelaten. Scrappen doe ik bijna niet meer, jammer genoeg. Ik neem me voor om in 2012 dat weer meer te gaan doen. Je collage vind ik SUPER! Gtoetjes,
  Ingeborg.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. heerlijk een nieuwe pc, kun je lekker weer alles doen! parijs.. zucht.. ook heerlijk! en voor de rest zie ik weer heel veel leuke nieuwe dingen, ik vind je tekening heeel grappig! echt leuk gedaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oh... wat fijn dat je weer op blogger kan, ik miste je al een beetje! Je hebt hele leuke dingen gemaakt, en Parijs... super!!

  xx Tessa

  BeantwoordenVerwijderen