maandag 27 februari 2012

Labelboekje.

Afgelopen weekend was het designteam weekend van De Scrapheap. Het was hartstikke leuk en gezellig, lekker gegeten, veel gelachen en niet al te veel geslapen! Kortom ik heb me prima vermaakt!!! Carla en alle dames van het DT, nogmaals bedankt voor dit gezellige weekend!!! Het duurde even voor ik op gang kwam, maar ik heb zowaar ook nog gescrapt!

Dit labelboekje heb ik in het weekend gemaakt met verschillende kleuren verf, gesso, templates, stempels , glimmermist, oud boek (mijn kinderen eten turf), schilderstape en tape Tim Holtz.
De Dina Wakley stempels had Els uit Amerika meegebracht en deze mocht ik van haar lenen. Super!!! vind ik ze. Ik heb ook nog wat gedaan aan het cirkelalbum dat de challenge van deze maand is op het forum van De Scrapheap. Ik hoop het deze week nog af te krijgen.

O ja, mijn vorige LO voor Scrapping the Music was winaar (met spelfout) en hangt nu in de Hall of Fame! Yeah!
Bedankt weer voor het kijken!!!!!!!!!!!!!

5 opmerkingen:

 1. ja het was zeker heel erg gezellig en ik heb zoveel respect voor jouw manier van scrappen al die leuke technieken, top! Ook deze is zo mooi!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja, dat boek dat vind ik toch wel een beetje erg hoor!!!!! hihi, maar goed, ik heb er ook een paar bladzijdes van nu dus, bij mij kom je ze vast ook tegen. Ik heb erg genoten van jouw techniekjes en er zelf ook al een paar geprobeerd. Het was inderdaad super gezellig en je tag boekje, helemaal te leuk. Ik hoop echt dat je nu ook eens mee gaat met het gewone weekend, dit is wel heel erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik herkende de stampels al... jouw inbreng geeft er weer een heel eigen draai aan. Een mooi boekje Maja!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. vooral weinig geslapen hihihi
  super gaaf je tags! ook jij hebt helemaal de smaak te pakken, leuk hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Lindas a tags,Maja!
  amo o colorido da sua arte também.
  Obrigada por passar no meu blog:)

  BeantwoordenVerwijderen