zondag 18 maart 2012

Minialbum.Een minialbum over mijn vader, gemaakt met de lijn Capella van Basic Grey.
De vijfde pagina heb ik al eens gepost en voor de oplettende kijker, de leeftijd van mijn vader op deze bladzijde is veranderd. Die bleek achteraf jonger te zijn op deze foto's!
Het album is gebonden met schilderstape. Deze manier van binden zag ik op het blog van Mumkaa. Een erg leuk blog en haar manier van scrappen is helemaal mijn ding!

Wat ook mijn ding blijkt te zijn is demoen (is dit eigenlijk wel een goed woord). Op de knotsgekke kaarten en scrapdagen in de Brabanthallen in Den Bosch mocht ik als DT lid van De Scrapheap op donderdag en zaterdag demonstreren met gesso, templates en de distressstains van Tim Holtz. Ik had een eigen tafel met vier stoelen aan het begin van de stand en iedereen die wilde kon aanschuiven om een label te maken met deze producten. Eigenlijk heb ik beide dagen doorlopend miniworkshops gegeven. Het was hartstikke druk en de mensen waren heel enthousiast, ik had amper tijd om te eten of drinken. Wel zag ik donderdagochtend aan de stand van de Creatief met foto's die tegenover ons stond ineens Jenneke en Petra te zitten! Die moest ik natuurlijk wel even begroeten! Door de drukte werd het een jammer genoeg een snelle begroeting, maar we komen elkaar vast nog wel ergens tegen! Al met al waren het twee leuke en gezellige dagen en zeker voor herhaling vatbaar! In Zeist ben ik dus weer een dag van de partij!!!

Bedankt weer voor het kijken en de leuke reacties!!!!!!!!!!!!!!!

9 opmerkingen:

 1. Heey Maja, je mini-album ziet er weer heerlijk "kliederig" uit :) Je hebt een heel eigen stijl.

  Het was leuk je even ontmoet te hebben op de beurs (wat een toeval dat we tegenover mekaar stonden)!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. dit album is te gek, ook de manier van binden, heb het al een beetje getest met wat labels.
  En mooi dat het zo goed ging op de beurs!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ha Maja... echt IEDEREEN was donderdag op die beurs zo te horen - behalve ik dan :( Je boekje is echt te gek geworden!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ja Maja, wat was dat leuk hè!! Inderdaad jammer dat we het allemaal zo druk hadden en dat het bleef bij even 'hallo' zeggen. Wie weet een volgende keer beter!
  Wat een leuke mini heb je gemaakt, zeg! Ik moet hier toch eens wat vaker komen kijken ;-)

  XXXJenneke

  BeantwoordenVerwijderen
 5. wat een prachtig minialbum heb je gemaakt zeg!!!
  leuk dat je mocht demonstreren op de beurs!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Weer een mooie herinnering Maja, en wat klinkt dat gezellig op die beurs. Ik was er niet deze ronde, mag in augustus weer!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauw... wat een prachtig mini album Maja! Ik vind de kleuren vooral super met de oudere zwart-wit foto's!!
  En ik vind het toch zooooo jammer dat ik je niet gezien heb op de beurs in Den Bosch!! Ik moet gewoon zo voorbij je gelopen zijn!! )een eventuele volgende keer zal ik wel eerst checken of je er weer staat hoor...'

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hallo Maja, ik heb even gekeken op jouw blog. Ik zie dat jij weer heel anders scrapt dan mijn mama, maar ik vind het ook erg mooi! Ik kom nog eens vaker op bezoek en ik ben jouw volger geworden.
  Dank je wel dat je ook bij mij bent komen kijken. Dinsdag doe ik mijn spreekbeurt en die is nu af. :-)
  Groetjes, Veerle

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wow supergaaf geworden Marga!

  Liefs Gwendolyn

  BeantwoordenVerwijderen