maandag 5 november 2012

Oops!

ATCtje voor SDC72 Funny halloween.
De achtergrond heb ik ingekleurd met pan pastels. Het is de eerste keer dat ik er mee gewerkt heb maar zeker niet de laatste keer. Ik ga er nog het een en ander meer mee uitproberen. Leuk spul is het! Overige materialen: wolkenstans (Die-namics), stempel spinneweb (Stampers Anonymous), boekpapier, alfabetstempeltjes, wiebeloogjes, Archival inkt zwart (Ranger), zwarte pen (Sharpie), Witte pen (Uni Posca), stempel Smile en  daisy daisy (Stampotique). De vleermuizen zijn getekend.
Art journal pagina gemaakt met Art-journal Challenge No 13 van SODAlicious. Het woord is deze keer Shelter!
Materialen: Gesso, distressstains zwart, groen, blauw en roze (Ranger), wolkenstans (Die-namics), verschillende kleurtjes washi tape, schilderstape, datumstempel, alfabetstempeltjes, letterstickertjes (My Little Shoebox), zwarte pen (Sharpie), witte pen (Uni Posca), foamstempels, zwarte verf (Making Memories), labelstans (Tim Holtz), stempel daisy, daisy en sun design (Stampotique), envelop. Bijna alle materialen komen uit de winkel van Carla, De Scrapheap.

Vorige week kwam ik dit nieuwe blog tegen. Pan Pastel BNL. Een blog met ideeen, weetjes en voorbeelden om te werken met Pan Pastels. Zoals je in de rechter zijbalk kunt zien, geven ze ook nog eens hele leuke candy weg! Bij iedere 50 volgers wordt er een proefset verloot, en bij 500 volgers maak je klans om die mega grote panpastelset te winnen! En als klap op de vuurpijl een workshop van Donna Downey!!!!! Wie wil dat nou niet!!! Wil jij dat ook, ga dan snel op het blog kijken en meld je aan!

Bedankt voor het kijken!!!!!!!!!!!!!!!!

10 opmerkingen:

 1. wat is dat kaartje enorm grappig!
  groetjes coby

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Helemaal leuk die ATC! Bedankt voor het meedoen met Stampotique. XOXO

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wat een grappige atc:) en de art journal vind ik ook helemaal super! wat een leuk idee om het huisje van washi tape te maken.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke tag! Die wiebeloogjes zijn hierop zo gaaf (moet ik toch ook eens proberen te verwerken). En de AJ page is leuk zo met de tape! Groetjes, Gerrina

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Fab card and journal page, love those eyes! Thanks for joining us again at Stampotique.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Brilliant! Fab artwork. Thank you for joining Stampotique Designers Challenge this week. Gez

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooi gedaan weer maja, je tag is super grappig. En je art journal, daar zie ik toch een heleboel emotie in. Knap hoe je dat verwerkt.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Love this....
  Thank you for joining us at Stampotique Designer Challenge this week.
  sarinda

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Heerlijk kleurrijk, lekker rommelig en met humor: zo zie ik het graag Maja! Mooi werk weer!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat mooi gedaan weer Maja, prachtige kleuren!

  BeantwoordenVerwijderen