maandag 1 april 2013

"iets"

Eindelijk weer eens een blogpost. Weliswaar één dag later, maar vooruit vandaag is het ook zondag.
Ik had beloofd om iedere week "iets" uit mijn huis te laten zien. Als eerste dit kastje. Een week of twee geleden gekregen van mijn vader. Stond al jaren bij hem in de schuur en nu bij mij in de huiskamer. Het kastje heeft alleen een flinke schoonmaak beurt nodig en misschien dat ik hem wit ga verven. Daar ben ik nog niet over uit. Deze kleur heeft ook wel iets. Wat denken jullie???
Binnen in allemaal planken. Daar kan ik heel wat scrap/knutselspullen in kwijt. Voor zo ver het eerste onderwerp over "iets" uit mijn huis. Hmm, eigenlijk twee onderwerpen....... Wat vinden jullie van het Pip behang? Vrolijk hè. Ik wordt in ieder geval blij van al die kleurtjes en bloemen.
Natuurlijk ook ander werk om te laten zien. Dit "envelop" boekje heb ik gisteren gemaakt bij
De Craftorij. Dina Wakley gaf daar gisteren deze workshop genaamd Poetry in Motion. Ik heb het boekje niet af gekregen, daarvoor was de tijd tekort. Wel heb ik er weer een paar technieken bij geleerd en andere materialen kunnen gebruiken die ik nog niet kende. De verhouding van haar gezicht klopt niet helemaal en ze kijkt en beetje chagerijnig maar dat probeer ik nog wel te veranderen. Als het af is laat ik het weer zien én met de binnenkant natuurlijk.
 
Voor wie volgende week naar de ArtSpecially gaat in Zeist, zondag ben ik er ook bij de stand van De Scrapheap. Bedankt voor het kijken en misschien tot zondag!!!!!
 

4 opmerkingen:

 1. Lekker dat vrolijke behang! Mooi kastje; is het iets om er wit/creme swirls/accenten op te maken? Leuk mens die Dina. he? Ziet er leuk uit, ben benieuwd hoe het boekje wordt. Zie je in Zeist! Fijne Paasdag. Groetjes, Gerrina

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Superleuk kastje Maya, lekker vintage! En Pip is idd superleuk en gezellig!!
  Ben benieuwd hoe je envelopje verder gaat worden!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Supergaaf kastje Maja, ik zou het voorlopig alleen maar schoonmaken, hoe authentiquer hoe mooier!!! En dat behang, om te smullen waa lief!!!!! Ook leuk je envelopje.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuk kastje Maja, en het behang past perfect.
  Heerlijk zo'n huisje inrichten, vooral met al jouw creativiteiten.
  succes Annie

  BeantwoordenVerwijderen