vrijdag 13 november 2009

gratitudeWas ik bijna vergeten.Vorige week kreeg ik al de nieuwsbrief van de CMF met daarin de prijswinnaars van de wedstrijd huisdieren.Ik had deze drie layouts ingezonden maar zat helaas niet bij de winnaars dus kunnen ze nu wel op mijn blog.Volgende keer beter.Er zou ook nog werk geselecteerd worden dat tentoongesteld zou worden in de winkel.Misschien hangen ze daar bij.Ook leuk!!! Kijk hier op hun site http://www.creatiefmetfotos.nl .

En hee, wil je leuke scrapspulletjes voor iemand anders winnen kijk dan hier. Je hoeft alleen een berichtje achter te laten met de naam van degene die je wilt nomineren en waarom.Doen!!
Allemaal een fijn weekend!!!!

3 opmerkingen:

 1. Ik vind je "bewitched" layout echt helemaal geweldig, IK had hem uitgekozen hoor!!! En bedankt voor de link, ik ga er meteen kijken want ik heb een goede - ook scrappende - vriendin die wel eens wat extra's verdiend!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wat een mooie LO-tjes Maja, en je blog ziet er super uit!! ik ga je blog volgen hihi

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een supergaa Blog al Maja, nu kan ik tenminste je werk goed bekijken en wat een prachtige foto's van het bos. Je be witched lootje vind ik echt helemaal te leuk. Dat je daar niet mee gewonnen hebt. Ik ga hier voortaan vaker kijken..
  Groetjes Marjolijn.

  BeantwoordenVerwijderen