vrijdag 27 november 2009

Een baby

Woensdag 25 november hebben we er weer een familielid bij gekregen. Is het geen schatje?? Ze heet Kyara en is de dochter van mijn neefje Nick en zijn vriendin Desi. En de kleindochter van mijn zus. Toen ze hoorde dat ze oma zou worden had ze iets van aarghr ik word oma, wat klinkt dat raar. Nu loopt ze op een grote roze wolk!!! Ha ha.. Je begrijpt wel dat als ik op kraamvisite ga , ik bergen foto's ga maken, dus ze zal hier nog meer te zien zijn.

Dan nog twee kaartjes van de workshop van Angela afgelopen zaterdag.Dit is haar blog http://cardvision.blogspot.com/


Links is de stempelafdruk ingekleurd met de Copics en rechts met de Derwent potloden. Deze week is ook de jachttraining bij Rinus weer begonnen. Vandaar onderstaande lay-out met foto's van vorig seizoen. Om precies te zijn 9 juni.


Deze lay-out heb ik gemaakt naar aanleiding van een online lift crop op het forum van de scrapheap. De achtergrond is een vel craftcardstock met daarover heen glimmermist. Om het mezelf wat makkelijker te maken heb ik de rand eerst met de naaimachine zonder draad gestikt en daarna geborduurd. Daarna heb ik de foto's en het papier vast gestikt, wel met garen. De titel letters heb ik gemaakt door gebruik te maken van een mal, deze uitgeknipt en daarna bestempelt met een achtergrondstempel. Afgelopen woensdag was er weer een lift crop en Annie had gevraagt of ze de lay-out bewitched van mij mochten liften. Natuurlijk mocht dat. Stiekem vond ik het toch wel een compliment!!! En ik heb al een paar mooie gezien, ben benieuwd naar de rest. Iedereen een fijn weekend....

2 opmerkingen:

  1. Jouw kaartjes zijn ook heel erg leuk geworden en leuk dat Annie je LO wilde gebruiken zeg.
    Kyara is wel een mooie baby.

    Nou tot later.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik ben niet zo'n "girlie girl" dus de kaartjes zijn iets te zoet naar mijn smaak, maar ik vind je layout prachtig! De kleurencombinatie, de stiksels en vooral de titel-letters... het is allemaal even mooi!

    BeantwoordenVerwijderen