vrijdag 4 december 2009

Twee lay-outsTwee lay-outs deze week. De onderste heb ik gemaakt naar aanleiding van een challenge op SIS. Ik heb niet mee gedaan maar ik vond het wel een leuk onderwerp en dit is wat ik er van gemaakt heb. De ondergrond is een vel wit cardstock. Daar over bruine glimmermist en blauwe sprayinkt. Strookjes papier, allemaal van Basic Grey. De waslijn is het overblijfsel van de sticker van de cherish lay-out. Het jeanszakje heb ik van een versleten spijkerbroek gepeutert en op de lay-out genaaid. Zo ook het kader wat het stiksel van een spijkerbroek moet voorstellen. Het kopje koffie komt uit een reclame boekje En verder heb ik een allerlei letter thickers en stickers gebruikt. De rood/zwarte zaten bij een mars reep. Op de foto zie je de schaduwen van Aivy en mij.
De bovenste lay-out is een sketch van de eerste wedstrijd van Ingeborg's scrapbooking competitions. Dit was mijn inzending. Al het papier is van Cosmo Cricket, de hartjes komen van xenos en ik heb er met de naaimachine deels een kader om gestikt. Voor een wat speelser effect heb ik over de hele LO zwarte verf gespettert !!! Wat erg leuk was om te doen. De nieuwe december competitie is net begonnen. Als je zin hebt om mee te doen neem dan een kijkje op haar blog http://scrapbookingcompetitions.blogspot.com/
Scrap ze en een fijn weekend...

2 opmerkingen:

  1. Ja, ja, ja... met zoiets moois wil ik mijn (scrap)weekend wel beginnen!!! Wat een prachtige layouts... en ik ben heeeeeel blij dat mijn naaimachine nog beneden staat want je stiksels zijn erg inspirerend! Het is al zaterdagmiddag nu, en ik had me voorgenomen om dit weekend eens heeeeeel creatief te worden, dus ik ga ook aan de gang! Bedankt voor de inspiratie!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. wat een mooi LO-s heb je gemaakt Maja!

    BeantwoordenVerwijderen