donderdag 31 december 2009

# 495 en # 2 van de top 2000

Vandaag is de laatste dag van de top 2000, jammer het was weer erg leuk om naar te luisteren en om op tv naar te kijken. Én om te scrappen!!! Zoals ik in de vorige post al vertelde had Marit het leuke idee om iedere dag een liedje uit de top 2000 te scrappen. Ik heb er 2 gemaakt..
De eerste is van Bon Jovi met : It's my life en staat
# 495 op de lijst. De tweede is van de Eagles met : Hotel california en deze staat op # 2.
Wil je zien wat er nog meer voor leuks is gemaakt kijk dan op Marit's blog. Ik vond het leuk om te doen. Ben alvast begonnen om te scrappen op A4 want vanaf 4 januari gaan we op het forum van de Scrapheap beginnen met het maken van een jaaroverzicht / BOM voor 2010. A4 lijkt me een mooie maat hiervoor en is weer eens wat anders. Ik heb er in ieder geval zin in !!!
Bedankt voor het kijken. Allemaal een goed uiteinde en een fantastisch nieuwjaar !!!!!!

4 opmerkingen:

 1. NOg even een laatste blog bezoekje in dit jaar... om je nogmaals te bedanken voor het meespelen (je laatste scrap is ERG herkenbaar - die pickup met de box in het deksel... mijn eerste single was trouwens een andere...) Ik wens je een heel mooi, gezond en creatief nieuw jaar toe!!! tot dan! Liefs, Marit

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtig Maja, en ik schaam me altijd dood om dat te zeggen tegenwoordig maar mijn eerste plaatje was,.......... een klomp met een zeiltje, en of het nu een lp was weet ik niet meer maar op die plaat stond ook melody d'amour, en dat zong ik de hele dag en ik heb er zelfs ooit een songfestivalletje mee gewonnen. Ik ken de liedjes nog alletwee. Wat een herinneringen brengt jouw lootje naar boven zeg. The eagles zitten ook in mijn collecite en veel beatles, het is dus nog wel goed gekomen met mij.

  Alle goeds voor 2010!!!!
  Liefs Marjolijn.
  Gaan we weer een keer scrappen met Kim????

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Kom even langswippen om je een heeeeeeel gelukkig 2010 te wensen!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wat een leuk idee om die liedjes te scrappen! je LO-tjes zijn ook mooi geworden, a4 is zeker een leuk scrapformaat. ik ben er nog niet uit op welk formaat ik het jaaroverzicht zal scrappen.
  groetjes danielle

  BeantwoordenVerwijderen