vrijdag 8 januari 2010

Goed begin

Het jaar begon goed, want op 1 januari zag ik dat ik de december stampcompetitie had gewonnen. Afgelopen woensdag kwam dit met de post. Zes stempelsets en een stempelblok. Helemaal leuk toch ?? Er zijn weer twee nieuwe competities gestart. Als je mee wilt doen kijk dan hier http://www.scrapbookingcompetitions.blogspot.com/

Op het forum van de scrapheap zijn we gestart met het jaaroverzicht 2010. De opdracht voor de eerste week is: 2010 wat verwacht je ervan? heb je goede voornemens? etc,etc. Hierboven staan mijn uitwerkingen. Deze keer heb ik er een spread van gemaakt. Op de beide pagina's heb ik eerst de cijfers 2010 gelegd en er glimmermist over gesprayed. Uit oude tijdschriften heb ik woorden geknipt die wel toepasselijk waren en opgeplakt. De cijfers op de eerste pagina zijn omlijnt met een bruine identi-pen. Op de tweede pagina is nog een kalenderblad geplakt. De journaling luid: Van terug of vooruit kijken wordt ik meestal niet vrolijker, dus leef ik lekker in het nu en laat me verrassen met wat de dag brengt. Ik heb 1 goed voornemen en dat is alle minialbums afmaken dit jaar !!!
Iedere maandag krijgen we de nieuwe opdracht. De kans is groot dat het "iets"met sneeuw wordt. Sneeuwfoto's genoeg dus laat maar komen!!!
Fijn weekend!!!!!!!!!!!

3 opmerkingen:

  1. Wat een prachtige spread Maja! En zoveel nieuwe stempels om mee te spelen... waaauuuuw! En daar wordt het ook net een weekend voor, veel te koud om buiten te zijn dus lekker binnen en scrappen/stempelen! Ik wens je een knus en gezellig en WARM weekend!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. gefeliciteerd met je gewonnen stempelpakket! ziet er heel leuk uit, daar ga je vast hele mooie dingen mee maken.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Goed te zien dat je pakketje goed is aangekomen ... ik hoop dat de stempels een beetje je smaak zijn :-) .. x

    BeantwoordenVerwijderen