vrijdag 15 januari 2010

Week twee

De opdracht voor week twee van het jaaroverzicht is : sneeuw. Dit is mijn uitwerking. De foto van Aivy die op een heuveltje naar de zonsopgang staat te kijken moest ik natuurlijk gebruiken !! Verder heb ik het vrij simpel gehouden. Eerst blauwe sprayinkt op het papier gespoten, daarna de foto's geplakt. De journaling geschreven en nog wat kaders gestikt met de naaimachine. De sneeuwpop is eigenlijk een spiegeltje dat ik niet mooi vond maar met wat verf erop was hij weer helemaal leuk !! Dan nog wat bling bloemetjes en sneeuwsterren om het in stijl te houden en natuurlijk de titel !!! De journaling luid: 2009 eindigde met sneeuw, 2 januari 2010 lag er s'ochtends weer een dik pak. Nu 10 jan ligt het er nog steeds en sneeuwt het weer. Gisteren werd zelfs geadviseerd om thuis te blijven vanwege sneeuwstormen. Het viel hier in het zuiden nog reuze mee. Soms is het wel lastig vooral in het verkeer. Fietsen doe ik dus niet maar ik ga wel met de honden wandelen. Bij ons in het park of in het bos. Daar is de natuur nu gewoon schitterend. Vooral
s'ochtends als de zon op komt is het echt een winter wonderland!!!

Zoals ik in een vorige post al gezegd heb, zit mijn zus op een grote roze wolk!!! Nou hier zit ze dan samen met Kyara. Deze layout heb ik gemaakt met de januari-sketch van scrapbookingcompetitions.

Deze week heb ik me ingeschreven voor de onlineworkshop Let it Loose van Marit. Hier leer je hoe je een art journal kunt maken. Ik verheug me daar erg op !!! Als je ook interesse hebt kijk dan op haar blog. http://www.maritscrapworld.com/blog/ Ons papa is vandaag jarig, morgen komt mijn zus scrappen, de creatief met foto's is binnen en de scrapheap is zondag open. Het wordt dus een leuk weekend!!!!!!

1 opmerking:

  1. Dat is inderdaad uitzien naar een leuk weekend Maja!!! Ben benieuwd naar je craties... vind deze twee in ieder geval weer heeeeeel mooi! Hoe jij de naaimachine hanteerd is helemaal geweldig! Elke keer als ik het zie krijg ik zelf weer de kriebels..... geniet van het weekend! (P.S. en bedankt voor je "shout out" - lief van je dat je een beetje reclame maakt voor me!!!)

    BeantwoordenVerwijderen