maandag 25 januari 2010

Geoefend.


Week drie van het jaaroverzicht gaat over vriendinnen/vriendschap. Best wel een moeilijk onderwerp vind ik. Vooral de journaling, maar het is gelukt. Omdat volgende week de workshop artjournaling van Marit begint heb ik maar vast geoefend op week drie. De ondergrond heb ik eerst bewerkt met gesso en daarna de verf erop gezet met een inktroller.De randen heb ik gedoodeled met een zwarte identi-pen. De quote zijn rub-ons en het plaatje komt uit de flow (super leuk blad). Nog een zigzaglintje vastgeniet en niet te vergeten een foto van mijn allerdikste vriendinnen Dimple en Aivy. Ondanks dat ik het een moelijk onderwerp vond, ben ik uiteindelijk wel tevreden met het resultaat. Verder heb ik deze week niet veel gescrapt. Ik ben nog bezig met decembertradities, een wedstrijd van de scrapheap. Die layout krijg ik op de een of andere manier niet af !! Ik hoop hem deze week af te maken. Voor de artjournaling workshop ben ik op zoek gegaan naar leuke blogs hierover. Vooral ook om wat inspiratie op te doen. Een aantal links heb ik aan mijn blog toevoegd. Kijk vooral want ze zijn erg leuk. Wil je mij in mijn communiejurkje zien ga dan op Kim's blog een kijkje nemen.http://scrappykimmie.blogspot.com/ .

3 opmerkingen:

 1. Ach wat lief... jij in je communiejurkje - en ach wat lief, dat je aan het "oefenen" bent gegaan... je eerste art journal pagina mag er wezen hoor! Ik vind het HE.LE.MAAL geweldig wat je gedaan hebt!!! En je hoeft niet onzeker te zijn, da's nergens voor nodig. Het leuke van art journaling is namelijk dat er geen regels zijn!!! Het is gewoon "doen wat je wilt" en vooral plezier hebben in wat je doet!!!! Ik hoop dat we komende weken veel plezier zult hebben!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind je uitwerking supermooi en zeer kunstzinnig, wil wel een workshopje van je als we weer eens samen croppen.
  Verder staat er een verrassing voor je op mijn blog, veel plezier ermee!

  Groetjes Marjolijn.
  Oh ja, ik ben er bij hoor, De Tim Holz workshop van Els.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat krijg jij een mooi jaaroverzicht, deze is ook weer super,je randje om de journaling ga ik van je stelen, ben benieuwd naar de rest,
  vooral om inspiratie op te doen.
  Kijk even op mijn blog, ik heb je een Friends-award gegeven.
  groetjes Annie

  BeantwoordenVerwijderen