dinsdag 20 april 2010

workshops

Les # 10, is al een tijdje af maar ik had hem hier nog niet geplaatst. De opdracht was, kijk terug op de workshop en maak er een pagina over. Ik heb een paar technieken gebruikt uit de vorige lessen, zoals het gestikte hart en de doedels. De silhouette heb ik deze keer niet als een mask gebruikt maar gewoon uitgeknipt en er op geschreven.
Les # 11 : maak de voor en achterkant van je art journal .
Les # 12 : gebruik de "japanse boekbind techniek" om je art journal in te binden.
Zo ver ben ik nog niet maar de voor en achterkant van de kaft zijn af . Ik wil alleen de achterkanten van mijn pagina's nog beplakken met boekpapier. Daarna kan ik het boek pas inbinden. Voor nu alvast een sneakje !!!!


Gisteren hebben Kim , Jolanda en ik een workshop Tim Holz technieken gevolgd bij de scrapheap. Deze workshop werd gegeven door Els Tange, zij heeft zelfs een certificaat gehaald op de Ranger University in New Yersey ! We hebben heel wat geleerd en zoals altijd was het er erg gezellig. Oude kleren aan want er werd flink wat inkt gebruikt zoals je kunt zien op de foto.

Ik kan er nog niets van laten zien want hoewel iedereen hard doorwerkte kreeg niemand de spread af . Voorlopig heb ik er ook niet veel tijd voor om het af te maken, ik ben namelijk aan de beurt om de opdrachten te maken voor week 17, 18 en 19 van het jaaroverzicht en zijn we hier thuis bezig met klussen en schoonmaken. Tussen alle drukte door heb ik nog wel een "gewone" lay-out gemaakt voor een challenge, alleen de journaling moet er nog op. Eind van de week hoop ik die af te hebben en kan ik hem insturen en hier plaatsen.

Tot dan !!!!!!!!

2 opmerkingen:

  1. Haaa, je bent er weer even, en hoe!!!! Wat een mooie pagina, en je sneak maakt me ER.RUG. nieuwsgierig!!!! En leuk, een middagje met inkt spelen! Ben jij zo aan het boenen en soppen? Het is er wel de tijd voor ja, maar ik kan me er niet toe zetten hoor! Ik speel liever met lijm dan met sop hihihi

    BeantwoordenVerwijderen
  2. wat een mooie art journal heb je gemaakt en ik ben ook erg nieuwsgierig naar de kaft van je art journal boek!!!
    klussen en schoonmaken???...hou op;);)...ik kan geen kwast, roller en verf meer zien en ruiken!!! ben de hele week al aan het schilderen in huis en nog niks kunnen scrappen :( hopelijk volgende week weer meer tijd voor mijzelf! wens je een fijn weekend!!!

    BeantwoordenVerwijderen