donderdag 29 april 2010

koninginnedag

Een week later gepost dan eigenlijk de bedoeling was, de lay-out gemaakt met de sketch van Ingeborg's scrapbookingcompetitions. De foto's zijn van de bruiloft van Niels en Kim. De journaling gaat over de band Tree o' Four die s'avonds speelde. De zangeres van deze band is Sarina die nu mee doet met het programma x-factor. Je ziet ze op de bovenste foto. Daar onder broer en zus ( die zo ver ik weet nog nooit samen hadden gedanst ) die samen dansen !!!

Ik had al verteld dat ik aan de beurt was voor de opdracht van week 17 en hoe kan het ook anders, dat is geworden koninginnedag !!! Dit is mijn uitwerking. Omdat ik geen enkele foto's van koninginnedag heb, heb ik er een collage van gemaakt. Ik ben benieuwd wat de andere deelnemers hier mee gaan doen.
Bedankt voor het kijken en voor morgen een gezellige koninginnedag !!!!!

2 opmerkingen:

  1. he wat leuk de lo met een foto van sarina erop...vanavond is het weer x-factor time, mag ik altijd graag naar kijken:) en de koninginnedag lo is ook super...ik ga eens een kijkje nemen op 'scrapbookingcompetitions'
    fijn weekend!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Jaaa. ik vond Sarina echt geweldig! Jammer dat ze eruit ligt... leuke lo's! Die koninginnedag-collage is echt "Hollands" en heel leuk! Ik hoop dat je een leuke dag had!!!

    BeantwoordenVerwijderen