vrijdag 14 mei 2010

moederdag

De opdracht voor week 18 van het JO2010 was moederdag!!
De achtergrond is bewerkt met rode en witte verf. De grote witte mat is bespoten met groene glimmermist en meteen drooggedept zodat het wat vlekkerig wordt. Daar om heen heb ik een kader gedoedelt. De tak is uit dessinpapier geknipt, opgeplakt met foamtape en versiert met vilten bloemetjes. Het dessinpapier is een restje uit een trouwcollectie.
De journaling : Met moederdag worden alle moeders in de bloemetjes gezet en extra verwent. Zo ook mijn moeder en schoonmoeder. Zondag gaan we gezellig even op visite, deze keer geen bloemetje maar resp. een boek en een geurtje. Hier staan ze samen op de foto met Kim's bruidsboeket.
Het staat niet op deze lay-out maar zelf ben ik natuurlijk ook aardig verwent met moederdag !!!!Dan nog een ATC kaartje. Gewoon lekker relaxed doedelen !!!

En als laatste een lay-out die ik heb gemaakt voor de mei challenge van Scrappassion, een leuke nederlandse challengeblog waar ik regelmatig ga kijken maar nog nooit iets heb ingezonden. De uitdaging van deze maand is : gebruik een vel wit cardstock, een foto van 13x18, een randpons en sterren die niet in het papier zitten. De foto van mijn nichtje Sanne lag al een tijdje te wachten om gescrapt te worden en was er perfect voor. Wil je ook mee doen of gewoon een kijkje nemen klik dan hier.

Een fijn weekend en bedankt voor het kijken !!!!!!!!

2 opmerkingen:

  1. Hoi Maja
    Leuke layout voor het scrappassion blog. Bedankt voor het meedoen!
    groetjes Liesbeth

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk, ineens is er weer vanalles te bekijken op je blog!!! Mooie layouts en zie ik daar "zentangling"??? Je bent een natuurtalent Maja, prachtig!!!

    BeantwoordenVerwijderen