dinsdag 18 mei 2010

4 generaties.

.............Gemaakt met de " june guest design team challenge" sketch van Sketchy Thursdays.

Deze leuke challenge blog zag ik bij iemang anders, sorry ( ik weet alleen niet meer bij wie ). Ik vond de sketch heel mooi passen bij de 4 generaties foto van mijzelf, mijn moeder, grootmoeder en overgrootmoeder. De achtergrond is eerst weer bewerkt met verf en daarna nog een paar kaders gestikt. Ik kon het niet laten, ha,ha.
Ik heb meteen maar gebruik gemaakt van sketch 5.13 van deze week om nog een paar kinder foto's van mezelf te scrappen. Lekker veel gedoedeld op deze lay-out.

Bedankt voor het kijken !!!!!!!!!!!

5 opmerkingen:

 1. Wow..wat een prachtige layouts Maja!
  Super mooie foto en die verf is zo mooi als achtergrond!Ik vind de ribbon met de knoopjes als bloemen ook zo gaaf!
  En de tweede is ook erg gaaf, mooi papier en prachtig die oude foto's!Die schetsen zijn ook altijd zo leuk om mee te werken hé!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel erg mooi geworden allebei. Ik heb de mijne nog niet af hoor. Ik hoop dat het nog lukt voor donderdag. Ik ben zo druk bezig met de bedankjes voor Martin en Elisa.

  Doei!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een prachtige layouts Maja! De kleurencombinaties zijn heel mooi, en ja, naaien en doedelen op de pagina - dan HEB je me wel!!! Geweldig!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wowwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww!! I love love love love these!! AMAZING photos and colors!!! Thanks soooooooooooooo much for playing along with Sketchy Thursdays! :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. wat een mooie lo's!!! en geweldig al die oude zwart/wit foto's!!!

  BeantwoordenVerwijderen