zondag 27 juni 2010

Best friends

Een layout met een foto van Dimple en Aivy, gemaakt voor de juni-challenge van Scrappassion. Het is deze maand de bedoeling dat je een vintage layout maakt, met een layout ter inspiratie (die op het scrappassionblog staat). Ik heb me laten inspireren door de vierkanten op de layout, de vele vlinders en de papieren onderzetters die ik hier als wolken gebruikt heb. Het papier is van Fancy Pants, een frame van Love Elsie, veel bloemen, kraaltjes van een kapotte ketting, kant, lint en magic mesh. Nog een paar hondenembellishments en een paar lieveheersbeestjes van de zeeman. Al de randen van het papier zijn bewerkt met inkt en van het middelste papier zijn de randen ook bewerkt met een edgedisstresser. Om een nog oudere look te creeeren is alles geverft met gesso!!!
Dan nog twee dingen die ik helemaal vergeten ben om op mijn blog te plaatsen.

Ten eerste week 8 van het jaaroverzicht 2010 (hoezo loop ik achter?). De opdracht was de olympische spelen. Deze keer heb ik daar niet veel van gezien, alleen een paar schaatswedstrijden, waaronder de 10 kilometer van Sven Kramer. Ik heb een A4tje vol gedoedeld en hier en daar ingekleurd met de kleuren van het logo. Achteraf had ik misschien alleen het logo in moeten kleuren en de rest beter zwart wit gelaten. Maar het zit erop en nu is het lekker fel gekleurd!!!!!!! Het was in ieder geval leuk om te doen.

En een blogaward gekregen van Kim. Deze tekst hoort daar bij :
The world of blogging ia amazing. Trough blogging i made friends of places i have never heard of before. I experienced kindness and caring. I hope my blogfiends will pass this award to only three caring and kind people from anywhere who touched your heart.
Ik geef de blogaward door aan Marit, Mirjam C en Ilse.
Dat was het weer, nog een fijn weekend en geniet van de zon!!!!

3 opmerkingen:

  1. wauw wat een super mooie LO zeg! lieve kleuren en lekker vintage.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dank voor deze leuke, vrolijke en echt Hollandse blogaward!!! En je olympische pagina is ook al zo vrolijk! Ik vind het wel leuk hoor, die kleurtjes! De "hondenlayout" is dan weer echt vintage met die zachte kleuren, geweldig met al die embellies!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Love your Best friends page so colorful :)

    BeantwoordenVerwijderen