zondag 11 juli 2010

Gelukkige week

Begin deze was ik één van de twee winnaars van de bloghop en heb het stempelpakket en de cardkit gewonnen gesponsert door Dolls and Decorations. Het stempelpakket heb ik al ontvangen, de cardkit komt nog. Leuke stempels zitten er bij die ga ik nog veel gebruiken.

Maandag met Julia en Bentie naar de dierenarts geweest voor een echo en ja hoor, Bentie is drachtig. We konden zeker zes pupjes zien !!! Dus als alles mee zit loopt er eind september weer een pup hier in huis rond. Dit zijn de vader en moeder.

Elaize Echo of A Bed of Roses (Bentie)

Ft ch Birdsgreen Sweet Reward of Castlemans (boycie)

Is het geen mooi stel ??? Hier zul je nog meer van horen.

Donderdag een vakantie geboekt in eigen land. Heerlijk !!!!!!!!!!!!!!

Zoals je al in de bloghoppost hebt kunnen lezen was er bij scrappassion een CT-call voor een nieuw lid. Uiteindelijk zijn het vier nieuwe leden geworden. Ik had ook mee gedaan en ben één van de vier geworden !!!! Yes, yes,yes!!!!! Ontzettend leuk en ik heb er heel veel zin in.

Er moest een sketch gemaakt worden en een project. Dit zijn mijn inzendingen:

De sketch

Het project.

De achtergrond van de layout is een vel craftcardstock met daarover heen drie stukken dessinpapier. Op een er van is de journaling geschreven. De rand is geknipt met een figuurschaar. Op de bovenste foto en onder de linker foto zijn stukken schilderstape geplakt en bewerkt met gesso. met behulp van een stukje magic mesh en inkt zijn de rondjes er op gemaakt. De loopings van de bij en vlinder zijn geborduurd. De titel is gemaakt door een uitdrukvel van Basic Grey te gebruiken als mal. Dit doe ik wel vaker. Ik heb geen stansapparaat en zo kan ik toch van restjes papier titels maken. Verder een paar randen van het papier gestikt met de naaimachine en omheen getekend met een zwarte identipen. Al het papier en embellishments zijn een beetje bewerkt met gesso. De journaling: Juni 2010. De zon schijnt, de rozen en andere vaste planten bloeien volop, de eerste aardbeien zijn geplukt en het zomergoed zit weer in de potten. Heerlijk het is weer zomer in de tuin.

Over het "project" moest ik even nadenken maar ik had nog een doos staan die ik wilde gebruiken om restjes papier in te bewaren en dit was een mooie gelegenheid om hem op te pimpen.

Zo zag de doos er uit. Eerst heb ik er de witte laag van af gepeutert. Dit was nog best een intensief werkje. Het is er zo afgescheurt dat er hier en daar nog een dun laagje bleef zitten. Daarna met een inktroller er gesso opgezet en die bespoten met blauwe sprayinkt en bruine glimmmermist. Het papier zijn restjes van Basic Grey uit de lijn Elements. Ook de swirl , de grote bloem en het takje zijn hier van. De vlinder en de titel zijn gemaakt van bloemetjespapier waarvan ik het merk niet meer weet. De blauwe bloemen zijn voor een diepere kleur ingepoten met de sprayinkt. Alles is met gesso en distressinkt bewerkt. De distressinkt is een oud doosje in de kleur walnut stain die bijna op is, maar met een natte kwast kwam er nog genoeg inkt vanaf. Onder de bloem nog een stukje metalic mesh (tenminste..ik denk dat het zo heet) en de doos was klaar. En zeg nou zelf, iedere scrapper kan wel een doos voor restjes gebruiken toch?

Gisteren naar de Scrapheap geweest (Carla was jarig) en heb weer het een en ander gekocht waaronder het Tim Holtz boek. Als het wat minder warm wordt ga ik eens wat technieken proberen.

De wedstrijd begint zo meteen en net als de meeste nederlanders ga ik kijken. DUIMEN!!!!!!!

7 opmerkingen:

 1. nogmaals van harte maja en van harte welkom bij ons team!! En goed dat je je pakket al hebt...toppie!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Tja, ik had nochtans geduimd maar het heeft niet mogen baten hé ... spijtig!
  Gefeliciteerd met je nieuwe design team! Je inzendingen waren fantastisch!
  En hoera voor de puppies!
  xxx Peggy

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gefeliciteerd met je plaats in het Creatieve team!!! Helemaal verdiend, ze hebben een heeeeeeele goeie aan jou!!!! Prachtige layout en doos trouwens!!! En ook gelukwensen met de kleine pups... dat worden weer veel foto's en mooie layouts!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super Maja, komt dat allemaal even goed uit met het thema van Kim voor het jaaroverzicht. Dat is echt drie keer dikke winst! Ik ben nu al heelb benieuwd naar je scrapprojecten voor het CT.

  groetjes Marjolijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. hai Maja, mooie dingen heb je gemaakt voor de CT-call van Scrappassion! jij ook van harte met je polekje daar! groetjes ilonka

  BeantwoordenVerwijderen
 6. van harte gefeliciteerd! super leuk! enne.. volgens mij worden er straks hele knappe puppies geboren.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hoi Maja, dankjewel voor je lieve reactie op mijn allereerste blogpost! Al die commentaartjes maken dat ik me echt heel erg welkom voel tussen alle bloggers...
  Voor jou dubbele felicitaties meis... één voor je plaats in het design team (wat had je overigens prachtige werken ingezonden!!!) en één voor de zwangere Bentie!! GEFELICITEERD!!!!

  BeantwoordenVerwijderen