vrijdag 30 juli 2010

Verliefd

Ondanks dat ik de laatste weken heel veel gewerkt heb, heb ik toch nog het een en ander gemaakt. Zoals deze layout, gemaakt met de pagemaps sketch van scrapbookingcompetitions voor de maand juli. Op de foto's zie je mijn nichtje Ursela en haar vriend Sjors.

De achtergrond is een vel blauw cardstock waar op hier en daar een hart is gestempeld. Daar overheen is geverfd met gesso. De achtergrond van de foto's is weggeschuurd met grof schuurpapier, alleen de kerstboom heb ik er nog op gelaten (leuk zo hartje zomer) ha,ha. Op het witte cardstock onder de foto's is blauwe inkt gespoten, zo ook op het groen gestippelde papier. De rondjes zijn geknipt uit papier van Elsie ( geen idee hoe dat merk heet) en uit papier van een oud boek. Voor de titel heb ik blingletters gebruikt en op de foto's een heleboel hartjes geplakt. Aan de linkerkant nog een stuk geel ric-rac en een strookje papier waarop is gedoedeld. Voor de journaling heb ik eerst golvende lijnen getekend en daar de tekst tussen geschreven.

Ingeborg schreef bij de layout: gorgeous work Maja....with an "arty" feel to it ! Nou daar was ik blij mee want ik hoopte dat de layout zo zou worden"een beetje "arty" !!!!

In de vorige post schreef ik dat ik het Tim Holtz boek had gekocht. Eerst heb het eens rustig doorgelezen en daarna dit ATC kaartje gemaakt.
Het kaartje was gewoon wit en is helemaal bewerkt met distressinkt. Ik heb drie stempels gebruikt: in het midden is het woord art gestempeld met verf, langs de kanten met distressinkt.De vlinder is eerst gestempeld op een stukje papier uit een oud boek, uitgeknipt en daarna ingekleurd met groene inkt en weer opgeplakt. Onder nog een stukje van het boekpapier opgeplakt en vast geniet. De vlinder komt uit het stempelpakket dat ik had gewonnen met de bloghop.

Dan heb ik in de zijbalk de blinkies van Scrappassion en de sponsors toegevoegd en de linken van alle dames van het creatieve team. Ga vooral even op hun blog kijken !!!!
Waar je vooral ook even moet gaan kijken is bij Lena. Zij is net begonnen met bloggen en haar eerste post is zeker de moeite waard, heel inspirerend !!! Dit is de link: six lilies studio

Een fijn weekend. En misschien tot zondag dan ga ik mijn augustuschallenge voor scrappassion posten en wie weet zijn er dan puppies geboren !!!!

4 opmerkingen:

 1. Gave LO zeg! En het kaartje is ook super. Ik ben helemaal weg van Tim Holtz! Maar heb zijn technieken nog niet onder de knie hoor. Misschien ook eens dat boek lezen....

  Groetjes Gwendolyn

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Inderdaad twee "artsy" projecten! Vind ze allebei helemaal geweldig!!! Het kaartje is zooo mooi, ik ben ook aan het stempelen-met-verf geslagen deze week dus het viel me extra op. Mooi effect is dat toch hè, die verf! En wat lief van je dat je Lena extra noemt! Is ze vast heel blij mee! Heb een fijn weekend Maja!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wat een hoop leuk en mooi is hier weer te zien! ik een maand geen blogs gevolgd, dus heel wat in te halen:) je lo is echt prachtig geworden! ik ben gek van de pagemaps sketches!ook het kaartje is erg mooi geworden!
  nog bedankt voor de award:)ik zal 'em binnenkort op mijn blog zetten
  fijn weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zit ik net je werk te bewonderen -ik vind je LO én het kaartje supermooi!!!!- en wat lees ik daar??? ZOOOO LIEF dat je een verwijzing naar mijn nieuwe blog in je post verwerkt!!! DANKJEWEL voor deze extra aandacht!! Ben zo benieuwd naar de puppies, ik hoop dat alles goed zal gaan! Liefs Lena

  BeantwoordenVerwijderen