zondag 28 november 2010

Mini artjournal.

Ik ben bezig met een mini artjournal. Op iedere pagina staat een art quote. De bladzijdes gaan bijna letterlijk over de quotes en zijn gemaakt van een dubbel gevouwen A4, die ik heb gebruikt om dingen op uit te proberen. Wat gesso er over en je ziet er (bijna) niets meer van.

Dit zijn ze dan de eerste vijf bladzijdes.Veel verf en gesso gebruikt, plaatjes uit tijdschriften en één foto. Op de eerste art journal zijn stukjes stof geniet waaronder ik iets heb geschreven. Op bijna alle pagina's flink wat gedoedeld en verschillende lettertypes geschreven met een zwarte ideti-pen en een witte gelpen. Het huis is getekend met verf en daarna "ingekleurd" met een rode, bruine en paarse ideti-pen. de swirls op de laatste art journal zijn gemaakt met roze stickles. De kaft ga ik vanmiddag maken en hoop het eindresultaat aanstaande vrijdag te posten.
Dan nog even aandacht voor de nov challenge van Scrappassion. Er zijn pas 7 inzendingen deze maand. Dus ga vanmiddag lekker scrappen en maak eens een Lo over jezelf. Er is een bon van 15 euro te winnen die je kunt besteden bij De Scrapheap. Leuk toch?
Fijne zondag!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

11 opmerkingen:

 1. Wat goed zeg Maja en alles zo mooi "gedoodled"!
  Ziet er allemaal heel "artsy" uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. zo jij bent wel druk geweest met de art journals! en ze zijn ook erg mooi geworden! mooi handschrift heb je!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ohooo, gaaf art journal! Een van de dingen op mijn to-do-list :{

  BeantwoordenVerwijderen
 4. oh ik vind dat superleuk!!! wou dat ik het ook zo kon, super zeg! ben erg benieuwd hoe het is als het af is! hoop het in het echt te zien!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Prachtig Maja! Wat een geweldige pagina's!!! Mooie quotes heb je gevonden, en al het gedoodle en je letters vind ik geweldig! Je weet natuurlijk allang dat ik daar fan van ben... complimenten voor dit geweldige project~!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. wauw dat wordt een heel gaaf album! het ziet er heel mooi en ook heel kunstig uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Supergaaf geworden! Mijn favoriete is de paarse en die met jouw foto erop.

  Groetjes Kim

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een super album, dat ziet er allemaal geweldig uit, heel artsy! Tof!
  xxx Peggy

  BeantwoordenVerwijderen
 9. PRACHTIG Maja!!! En wat een superleuk idee om een art-journal te maken met allerlei art quotes!! De tweede, met jou foto, vind ik echt helemaal geweldig!!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ooo dit is echt super stoer.
  Dat zou ik nou ook zo graag nog eens willen doen.....

  BeantwoordenVerwijderen