zondag 28 november 2010

Mini artjournal.

Ik ben bezig met een mini artjournal. Op iedere pagina staat een art quote. De bladzijdes gaan bijna letterlijk over de quotes en zijn gemaakt van een dubbel gevouwen A4, die ik heb gebruikt om dingen op uit te proberen. Wat gesso er over en je ziet er (bijna) niets meer van.

Dit zijn ze dan de eerste vijf bladzijdes.Veel verf en gesso gebruikt, plaatjes uit tijdschriften en één foto. Op de eerste art journal zijn stukjes stof geniet waaronder ik iets heb geschreven. Op bijna alle pagina's flink wat gedoedeld en verschillende lettertypes geschreven met een zwarte ideti-pen en een witte gelpen. Het huis is getekend met verf en daarna "ingekleurd" met een rode, bruine en paarse ideti-pen. de swirls op de laatste art journal zijn gemaakt met roze stickles. De kaft ga ik vanmiddag maken en hoop het eindresultaat aanstaande vrijdag te posten.
Dan nog even aandacht voor de nov challenge van Scrappassion. Er zijn pas 7 inzendingen deze maand. Dus ga vanmiddag lekker scrappen en maak eens een Lo over jezelf. Er is een bon van 15 euro te winnen die je kunt besteden bij De Scrapheap. Leuk toch?
Fijne zondag!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

zondag 14 november 2010

Abraham

Toen de buurvrouw vrijdagochtend de post ging pakken schrok ze zich een ongeluk van deze vent die bij ons in de voortuin zat!!!! Hahaha..... Hij zat daar voor jan z'n vijftigste verjaardag. Om het te vieren zijn we gezellig met de kinderen uit eten geweest.
Ik heb nog gescrapt maar het één kan ik nog niet laten zien en het ander is nog niet af. Wel heb ik een minialbum dat ik een paar jaar geleden al gemaakt heb aan de slideshow toegevoegd (was ik vergeten er bij te zetten), en een nieuwe slideshow in de zijbalk gezet met ATC's en kaartjes die ik ooit gemaakt heb.
Bedankt voor het kijken!!!!!!!!!!!!!!!!!!

maandag 1 november 2010

Scrappassion November Challenge

1 november. Tijd voor een nieuwe Scrappassionchallenge!!! Dit keer bedacht door Ingeborg. Scrap jezelf en 10 dingen die je leuk/goed vindt van jezelf. Een opsomming van karaktertrekken of dingen waar je je mee omringt mag evt ook. Kijk op het blog wat de andere teamleden er van gemaakt hebben ter inspiratie!!!!!!!!
Zelf heb ik het maar gehouden bij 10 goede dingen van mij. Pfffffffft!!! Voor de zekerheid heb ik voor dat ik aan de layout begon, bij m'n familie gecheckt of ze dat ook van mij vonden........... Ja, je weet maar nooit hè!!!!!!
Het achtergrondvel is van Fancy Pants. In het midden is papier uit een oud boek geplakt (mijn kinderen eten turf). De achtergrond van de foto heb ik weggewerkt met pritt correct-it, daar overheen het grootste deel van de titel geplaatst met verschillende rub-ons. Het woord mij zijn thickers, net als een deel van de cijfers. De andere zijn stickers. De jounalingspots heb ik geknipt uit een vel van Cosmo Cricket; Material Girl. Ook de meisjeshoofden en de kleine bloemetjes zijn van die lijn. Alle randen zijn aangezet met gele en rode inkt. Een deel van de tekst is gestempeld, de rest geschreven met een identipen. Tot slot over heel de layout nog flink wat gedoedeld !!!

Lijkt het je een leuke challenge doe dan mee en kijk op het Scrappassionchallengeblog voor de spelregels! De winnaar krijgt een digitale waardebon van 15 euro van één van onze sponsors, nummer 2 en 3 worden guest designer voor de volgende maand.
Scrap ze!!!!!!!!!!!!!!!!!!