maandag 17 januari 2011

Voorstellayout.

Dit is mijn voorstellayout voor De Scrapheap! Ik heb meteen m'n gezin erbij voorgesteld. Is weer eens wat anders!
Hij was al een tijdje af maar ik had nog geen tijd gehad om hem op m'n blog te plaatsen. Maar dat gaat veranderen want vanaf vorige week werk ik niet meer zo veel, dus heb ik meer tijd om te scrappen, te bloggen, forums te bezoeken en te surfen op het internet! Én om wat meer met de honden en aan het huis te doen. Vorige week lekker rustig aan gedaan en eindelijk de kerstboom opgeruimd. Verder ben ik lijstjes en plannen aan het maken van wat ik allemaal moet en wil doen.
Over plannen gesproken, hebben jullie het blinkie in de zijbalk gezien??????? Er staan leuke dingen op stapel bij Scrappassion volgende maand. Hou het blog in de gaten dus!!! Heb je een woord voor 2011? Doe dan nog mee met de challenge van januari, er zijn pas VIER layouts binnen gekomen en het is al halverwege de maand!!! Er is een waardebon te winnen van 15 euro van één van onze sponsors. Leuk toch???

9 opmerkingen:

 1. Wat een superleuke voorstel-lay out Maja! Ik heb wel een woord voor 2011 en wil ook nog een LO maken voor het challengeblog, nu nog even het potje met tijd vinden...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hey wat een mooie Lay out Maja. Knap dat je alles wat je lief is hebt kunnen verwerken in een lay out. Mooie achtergrond en lettertype heb je gebruikt. En ga me niet vertellen dat dat je handschrift is want ik word gruwelijk jaloers!
  En minder werken??? Hopelijk je eigen keuze, ik hoor zo'n nare verhalen allemaal de laatste tijd. Maar Maja, geniet ervan hoor. Heerlijk wat je wat meer tijd voor jezelf krijgt.

  groetjes Marjolijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. prachtige lo maja! ik hou heel erg van het kijken naar jouw scrapstijl, heel (scr)apart!!
  goed idee om ook je gezin erbij te doen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. dat is een super leuke voorstel LO! ik hou echt wel van jouw stijl. je schrijft ook zo moooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Superleuke LO Maja!! Mooi achtergrond papier en de kleuren die je gebruikt hebt zijn wat mij betreft perfect!! Maar je handschrift is he-le-maal te gek!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een prachtige layout - en nu weet ik meteen iets meer van je... hihi, ook een weegschaal dus!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een mooie voorstellayout is dit. Heel bijzonder zo met al die losse foto's !

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hij is super Maja, echt een Maja lo!! Leuk ook dat je meteen je hele gezin voorstelt!! Enne van die extra vrije tijd is al een hoop besteed!!!!

  BeantwoordenVerwijderen