zaterdag 1 januari 2011

Happy new year!!!

Dit wens ik iedereen toe, een heel gezond en gelukkig nieuw jaar!!! Het ATC kaartje heb ik nog op de valreep gemaakt voor de top 2000 blogparty van Marit. Een liedje van Abba: happy new year en staat op # 552 dit jaar! en werd uitgezonden op 30 december. De blogparty startte eerste kerstdag tot oudejaarsavond 12 uur, net zolang als de top 2000 duurde! Er staan heel leuke inzendingen op haar blog (die vanaf 1 jan vernieuwd is). Ik had graag alle dagen mee gedaan maar ik moest best veel werken, dus helaas..............

Tussen alle feestelijkheden en werk door heb ik natuurlijk de januari challenge van Scrappassion nog gemaakt! De opdracht deze maand is: scrap jouw woord van 2011 in vintagestijl!!!
Ik heb gekozen voor het woord schrijven. Dat heb ik in ieder geval al op deze layout gedaan. Het woord in grote koeieletters tussen de scheurranden geschreven, de journaling er naast op lijntjespapier waarvan ik het merk zo gauw niet meer weet. Het "krantenpapier" en het ruitje (de achterkant) zijn van Graffic 45, het rode papier, de letters en het potlood zijn van Cosmo Cricket en als ondergrond licht bruin cardstock, waarvan de randen zijn gestikt met rood naaigaren. De ansichtkaart sticker en het plaatje van de typemachineletters heb ik al vanaf de begin tijd dat ik scrap en passen mooi bij de vintage look! Een zwart-wit foto van mezelf. Nog wat zwarte verfspetters, een roosje en een vintagelijstje om het af te maken. Deze heb ik los gekocht bij De Scrapheap, die deze maand weer de sponsor is van de winnaar. Deze wordt wederom random gekozen. De tweede en de derde plaats worden gekozen door het DT en winnen het guest DT schap voor de maand maart!
Er staan leuke dingen op stapel voor het komende jaar en we hebben er allemaal heel veel zin in!!! Dus start het nieuwe jaar met het volgen én mee doen van de challenges van Scrappassion!!! Kijk wel even op het blog voor de spelregels én natuurlijk naar het werk van het designteam!!!
Nogmaals iedereende beste wensen voor het nieuwe jaar en scrap ze dit weekend!!! Ik ga mijn voorstel layout maken als DTlid van De Scrapheap, waar ik ook heeeeeeeel erg veel zin in heb!!!

12 opmerkingen:

 1. Maja, ik wens je het allebeste voor 2011 en dat je maar veel mag 'schrijven'. Ik vind het super dat je ook voor de Scrapheap mooie dingen gaat maken; ik snap heel goed dat Carla jou gekozen heeft!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Maja, voor jou ook het allerbeste voor 2011! Je gaat een hartstikke leuk jaar tegemoet bij de Heap....Je layout is een echte MAJA layout, helemaal jij, erg mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gelukkig nieuwjaar Maja! Dat al je dromen maar waar zullen worden! En nog dank voor het meespelen... het is echt even afkicken nu voor mij... volgend jaar weer (oh nee, dat is DIT jaar! Ha!)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De allerbeste wensen voor 2011! Een prachtige uitwerking zeg van de challenge van deze maand!

  Veel liefs Gwendolyn

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ben benieuwd naar wat je allemaal gaat schrijven. Zelf vind ik het nog steeds lastig (na al die jaren scrappen) om te "journalen". Wat dat betreft zou "schrijven" ook mijn woord voor 2011 kunnen zijn ;)
  Je begint dit jaar al goed met een mooie layout!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Lieve Maja, ik wens jou en iedereen die jou lief is een geweldig mooi, lief, gelukkig en gezond 2011. Zoals je weet vind ik je uitwerking helemaal te gek, stiekum gewoon de mooiste van ons allemaal! Bedankt voor je bezoekjes en berichtjes op mijn blog, ik waardeer dat bijzonder!! heel veel liefs, Nicky

  BeantwoordenVerwijderen
 7. allereerst voor jou een heel gezellig gezond creatief en zonnig 2011 toegewenst! je layout is prachtig, leuke uitdaging ook! misschien dat ik ook weer eens een keertje mee doe. het onderwerp ligt me in ieder geval wel.
  groetjes danielle

  BeantwoordenVerwijderen
 8. lieve Maja, jij ook een heel gelukkig en gezellig 2011, met iedereen die je lief is! Je lootje ziet er geweldig uit! en nog van harten met je DT scap bij de scrapheap! xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Geweldige layout Maja! Ik vind het vooral mooi dat je hier en daar de kleur rood hebt gebruikt! En met dat "schrijven" zal het wel lukken denk ik, je hebt werkelijk een prachtig handschrift!!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. mooie atc en lo heb je gemaakt! erg leuk hoe je de titel hebt gedaan!
  een beetje laat, maar....veel geluk, gezondheid en creativiteit voor 2011 gewenst!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een mooie lay out Maja, en ik kom er nu pas toe maar voor jou ook nog een heel mooi nieuw jaar!!!!!
  DAt zal best goed komen als kersvers DTlid.

  Ik kijk uit naar jouw werk!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Super gave page Maja!En je ATC is ook erg mooi!
  Jij ook alsnog de allerbeste wensen voor het nieuwe jaar!
  En veel plezier in het DT!

  BeantwoordenVerwijderen