maandag 20 december 2010

De Scrapheap.

In mijn vorige post heb ik verteld dat ik op het laatste nippertje werk had ingezonden voor de DT-call van De Scrapheap. Carla had vier mensen nodig om het design team aan te vullen tot tien. En aaaaaaaaaaaaaaah, laat ik nou één van die vier zijn. Ik hoopte het stiekem natuurlijk wel, maar er waren zo veel inzendingen..............Geweldig!!!!
De andere drie dames zijn Hanneke, Dora en Danielle. De eerste twee ken ik al van Scrappassion en de laatste van het Scrapheap forum. Zij kunnen alle drie fantastisch scrappen! Deze maand staat er een tutorial van Dora op het Scrappassion tutorialblog. Leuke bijkomstigheid is dat De Scrapheap één van de sponsors is van Scrappassion. Ik ben er in ieder geval heeeeeeeeel blij mee en trots dat ik lid mag zijn van het design team!!!!!!!!!!!!

Zoals iedereen denk ik, had ik het de laatste week druk met kerstinkopen, het huis versieren, cadeautjes inpakken en kaarten schrijven. Het meeste is klaar, alleen nog wat boodschappen en er ligt nog een krans voor op de voordeur die ik af moet maken. Van scrappen is daar door niet veel gekomen. Ik heb nog wel een kaartje gemaakt in de stijl van de hartjeskrans in de vorige post. Dit is ook de enige die ik gemaakt heb!!! Ik ben niet zo van de kaartjes dat is meer Kim's afdeling die kan dat fantastisch!!! Kijk maar eens hier!


Als laatste kan ik nog twee bladzijdes laten zien die ik heb gemaakt voor in mijn artjournal met art quotes.
Oh, en heb je het blinkie van sketchy Thursdays gezien??? Mijn layout van Stacey en Pascal was gekozen tot één van de faves!!! Zo leuk!!!!!!!! Ik ben denk ik een beetje in de winning mood!!!!!!!

Bedankt voor het kijken!!! En als je nog een gaatje kunt vinden in deze drukke maand doe dan mee met challenge van Scrappassion. Er zijn al wat leuke inzendingen maar er kunnen er natuurlijk nog veel meer bij!!!!!!!!!!!!!!

7 opmerkingen:

 1. Hoezo "ik ben niet zo van de kaartjes"...
  Vind ´m hartstikke leuk, vooral dat genaaide randje!!
  Gefeliciteerd met je DT bij de Scrapheap.
  We zien vast nog mooie dingen voorbij komen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind ze juist enorm leuk je kaarten!
  En zo leuk om met je in het team te zitten jippie!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zoooo.... wat een een goed nieuws allemaal!!! GEfeliciteerd Maja! Je verdient het meid, want je maakt de meest prachtige dingen! Je art journal pagina's zijn weer geweldig! Ik heb net een klein album af (om de binding te leren) en weet nog niet wat ik ermee wil.. maar iets met quotes is wel een geweldig idee! Ik wens je fijne feestdagen!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ik vind het hartstikke leuk voor je Maja!! Van harte meid!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind je kaartje super!!!! Zo ook je art journals!! Enne nogmaals van harte, ik heb er reauze zin in!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. super zeg dat je in het dt van de scrapheap zit! gefeliciteerd! wat een leuke kerstkaart en je artjournals zijn ook helemaal super! mooi werk hoor!
  ik wens je hele fijne kerstdagen!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. GEFELICITEERD met je plaats in het DT team Maja!!! En terecht hoor, je maakt fantastische dingen! Nu ook weer, je art journal bladzijden én je kaartje.... WAUW!!
  Alvast een heel fijn en creatief 2011!!

  BeantwoordenVerwijderen