vrijdag 1 april 2011

April challenge Scrappassion.

Het is weer de eerste van de maand, tijd voor een nieuwe challenge van Scrappassion! Maak een miniboekje van minstens vijf bladzijdes incl. kaft! Hieronder zie je mijn uitwerking!




















































Alle bladzijdes zijn gesneden uit een kartonnen doos. Aan één kant is het papier hier en daar vanaf gescheurd zodat de ribbels te voorschijn komen. Daar (niet helemaal dekkend) gesso op gezet. De randen daarna bewerkt met inkt. De gaatjes zijn gemaakt met de Bind it All, geleend van mijn zus! Al het dessinpapier is van October Afternoon; Seaside! De chipboard embellishments zijn van K&Company. Het huis, tuin en keukentouw heb ik drie keer dubbel genomen en er dan knopen in gelegd. Ook nog wat geknipt uit papier van Cosmo Cricket. De wolken en de vlaggetjes zijn zelf gemaakt. De letters zijn van alles en nog wat, stickers, chipboard, rub-ons en thickers. Nog een paar schelpen en gesso over het dessinpapier voor een strand effect!


Nog een collage om alle bladzijden bij elkaar te laten zien. Ik wilde het boekje inbinden met de Bind it All maar het spiraal was te klein! (of het boekje te dik)!!!!!! Ringen vond ik niet mooi. Dus ga ik een groter spiraal kopen en laat de ingebonden versie dan zien.


Geen al te moeilijke challenge, leuk om te doen en je kunt er alle kanten mee op qua onderwerp of stijl! We hopen deze maand dan ook op veel inzendingen!!!!!!

Bedankt voor het kijken!!! en alvast een fijn weekend!!!

9 opmerkingen:

 1. Maja, wat leuk om zoveel foto's te laten zien van je boekje! Het is een speels en leuk boekje geworden!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. het is echt een superleuk boekje geworden, moet je vaker doen Maja!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. helemaal top! zo lekker vrolijk en leuk gedaan! xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat is nog eens ´n goedkope mini ;)
  Wat een prachtig eindresultaat!
  Dat karton blijft leuk om te gebruiken.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het is een prachtig boekje geworden! Het effect van de ribbels met gesso is geweldig, en ja, als je strandfoto's laat zien ben ik al helemaal verkocht... hihi! Succes met het vinden van een spiraal! Geniet van het weekend, de vooruitzichten wat weer betreft zijn alvast prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Eén woord... GEWELDIG!!
  Super dat je dit van een kartonnen doos hebt gemaakt en dat je op sommige plekken het ribbelkarton laat zien!!!
  De kleuren zijn bij dit thema ook helemaal goed!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. een supergaaf boekje Maja!!! Fris, vrolijk, straalt helemaal uit wat je met de foto's wilt zeggen.top!!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Maja wat een belachelijk gaaf boekje is dat geworden zeg! Jeetje mina. En ook heel erg leuk om foto's van Schiermonnikoog te zien. Ik ga bijna weer daar naar toe!

  BeantwoordenVerwijderen