maandag 21 maart 2011

Lente.

Vandaag begint de lente, en meteen goed ook!!!! Het was prachtig weer, eindelijk.........

Bovenstaande layout gaat ook over de lente, gemaakt als voorbeeld voor de never ending challenge van De Scrapheap. De uitdaging is deze keer; maak een LO met een zwart/wit foto en zwart/wit papier! Het enige zwart/wit papier wat ik had, waren de paar stukjes die je op m'n LO ziet. De achtergrond is een vel zwart cardstock waar een vlak witte verf op gezet is met een inktroller. De restant verf op de roller is over de rest van het cardstock uitgerold. De bloemen zijn met witte verf gestempeld. De looping van de zwarte vlinder heb ik eerst getekend en daarna geborduurd. Als kader een rand gestikt met de naaimachine, een paar knopen, en een bloem toegevoegd. En als laatste een quote geschreven met een witte pen!

Verder ben ik met verschillende dingen bezig. Deze zijn of nog niet af of kan het nog niet laten zien, zoals DT werk voor Scrappassion!

Over Scrappassion gesproken......... daar kun je tot het eind van de maand nog mee doen met de ton sur ton challenge! Op het tutorialblog staat een leuk labelboekje van Dora, op het blog van Scrappassion international is er deze maand een giveaway, en vergeet vooral niet het event dat Scrappassion organiseert op 2 oktober. Op het event blog kun je er alles over vinden. Inspiratie genoeg dus bij Scrappassion! We hopen dan ook op veel deelnemers!!!

4 opmerkingen:

 1. Een hele mooie lo is dit geworden!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. heerlijk he dat mooie weer! de lo is erg mooi! ondanks het zwart/wit ziet de lo er heel vrolijk uit door de bloemen en leuk de stiksels!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind em prachtig Maja!!! Die achtergrond is werkelijk geniaal en alle andere dingen zoals de bloemen, de looping, de foto's enzo maken het tot een heel vrolijk lente-achtig geheel!! En dat zonder gebruik van de standaard lente kleuren... petje af!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel mooi Maja! Die witte verf geeft een prachtig effect - vooral dat je de resten hier en daar hebt 'geveegd'! Prachtige en unieke layout!!!

  BeantwoordenVerwijderen