dinsdag 1 maart 2011

Maart challenge Scrappassion

Weer een nieuwe maand, dus tijd voor een challenge van Scrappassion. Deze keer is de opdracht: maak een LO met minstens VIER foto's in ton sur ton kleuren

Dit is mijn uitwerking. Ik heb hem in bruintinten gemaakt. Op de foto's zie je onze eerste golden retriever Tessa. Voor de achtergrond kraftcardstock gebruikt en daar op haar verhaal geschreven ( nou ja, een deel er van ). Voor het dessinpapier ben ik in mijn restjesbak gedoken. Ik heb een hart gestikt met de naaimachine en dit versierd met strassteentjes. De letters van de titel zijn van Cosmo Cricket. Verder nog schilderstape gebruikt, een bloem, een bruine identipen, een paar brads (botjes) en letterstickertjes. De kleine foto's zijn geknipt uit een indexkaart die je bij je afdrukken krijgt.
Wij hopen deze maand op veel inzendingen! Wil je mee doen kijk dan op het blog van Scrappassion voor de spelregels en naar het werk van het designteam voor inspiratie!!!
Nog een LO gemaakt met sketch 2.24 van Sketchy Thursdays! Het achtergrondvel is dessinpapier van een plattegrond. Ik vond dat wel toepasselijk bij de foto's die gemaakt zijn bij het stadhuis van Tilburg van mijn zus, m'n moeder en ik. Daar over, en over het middenstuk blauwe verf. De stroken roze dessinpapier zijn van Echo Park. Stickers van Sassafrass, het meisje, de alfabetstrook en het stukje dessinpapier onderaan is van Cosmo Cricket. Als laatste een randje gedoedeld en zwarte verf gespetterd.
Dan drie ATC's gemaakt als voorbeeld voor de never ending challenge van De Scrapheap.
Het onderwerp is lente.


Het kastje dat Jan heeft gemaakt, geverft in gebroken wit. Nu kan ik ermee aan de slag!!!! Bedankt weer voor het kijken!!!

11 opmerkingen:

 1. Zo Maja wat ben je druk! Je LO voor scrappassion is geweldig, dat hart is echt leuk gedaan! Je andere LO en je ATC's zijn ook gaaf!

  Liefs Gwendolyn

  BeantwoordenVerwijderen
 2. errug leuke layout Maja!! Je hebt zo'n heerlijk eigen stijl....mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hij is leuk geworden. Was je vergeten dat er minimaal 4 foto's op moesten haha.
  Je andere LO is ook mooi had ik nog niet gezien. Ik kom vrijdag wel even langs om te kijken. Dan heb ik weer een gewone vrije dag, zonder feestjes.

  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ze zijn weer zo leuk!!! Degene voor Scrappasion vind ik super met dat gestikte hart en je eigengemaakte achergrondpapier!!! Ik ben ook bezig voor Sketchy Thursdays en de mijn wordt echt heeeel anders zo leuk om te zien!! Ook je ATC's zijn weer geweldig!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. mooi je LO voor scrappassion, je andere Lo is leuk! lekker vrolijk! ik ben benieuwd hoe dat kastje eruit komt te zien!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ze zijn weer MOOI Maja!! Vooral de eerste van Tessa vind ik super! Dat gestikte hart met de blingetjes... WAUW!!
  Die techniek die je hebt gebruikt voor de eerste ATC, ik ben er weg van! Het ziet er geweldig uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ben helemaal weg van dat genaaide hartje.
  Erg leuk met die kraaltjes. Lieve foto trouwens.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. WAt mooi allemaal Maja! Dat genaaide hart is geweldig, en de kaarten zijn ook weer helemaal super. Echt lente op je blog! Ik ben benieuwd naar je 'affe' kastje, het ziet er nu al prachtig uit! Veel plezier ermee!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Prachtig allmeaal Maja! de eerste is super, wat een mooi idee al die kleinere fotootjes erbij! Mooi hondje! En dat hart is super!
  Je LO voor ST is ook al zo mooi, dat achtergrond papier is heel mooi en wow, die zwarte spetters!
  Je ATC's zijn helmaal super!!
  Heel erg bedankt voor het meedoen met Sletchy Thursdays!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. I loveeeeeeeeeeee your creations!!! So many beautiful colors and layers! Thanks sooooooooooooo much for playing along with Sketchy Thursdays! :):):):):):):):):):):):):):):)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Prachtige layouts, vooral die "first golden", wat een mooitje!

  BeantwoordenVerwijderen