woensdag 16 februari 2011

Kiss.

Nog een layout van Kim met Bones gemaakt met sketch 2.10 van Sketchy Thursdays. Het Dessinpapier is van Basic Grey, dat nu bijna op is. Ik heb nog een paar stukjes over, misschien genoeg voor een kaartje.
Dit is een voorbeeld layout gemaakt voor de never ending challenge op het forum van De Scrapheap. De challenge is: maak een layout zonder dessinpapier en creeer je eigen achtergrond. Ik heb dit gedaan met verf en gesso. In een vorige post had ik verteld dat ik begonnen ben met een artjournal. Ik had Julie's instructies gevolgd ( met verf), maar kwam er niet verder mee. Ik kreeg daardoor wel inspiratie voor deze layout, die ik zelf erg geslaagd vindt. Hij is precies geworden zoals ik in gedachten had. De foto is vorig jaar gemaakt op het Pruvement in Oosterhout. Op de onderkant van het cardstock heb ik een dikkere laag gesso aangebracht en daar foamstempels ingedrukt. Hier onder een detailfoto!

En iets heel anders, iedereen kent wel de kijkkastjes van Tim Holts en 7 gypsies heeft ook iets wat er op lijkt. Ik heb Jan gevraagd of hij iets dergelijks wilde maken, en hij was er wel voor te porren.

Dit is het resultaat tot nu toe. Wordt vervolgd!!!!!!!!!

16 opmerkingen:

 1. Jij bent wel goed in achtergronden maken zeg!
  Ziet er heel artistiek uit.
  Ben zeer benieuwd naar het eindresultaat van het kastje ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. WOW Maja!!! Wat een geweldige layouts!! Ik ben he-le-maal WEG van je "I love art" werk!! Die achtergrond is echt waanzinnig mooi!!! Er zit een soort blauw/wit ruitpatroon in... SUPER!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ooooohhhh Maja, wat een prachtige layout met die verf!!!! Je zei het al, dat je hetzelfde had als ik.. na 2 tot 3 'opdrachten' vond ik het ook maar niks, maar als je dan voortborduurt op je eigen manier, komt er iets geweldigs uit! Ik vind het zoooo mooi!!!! Ik ben benieuwd wat je met het kastje gaat doen, ik heb er een aantal in mijn handen gehad voor een artikel in de laatste CmF (nr. 45) en vond ze eigenlijk wel leuk (terwijl het toch niet echt iets voor mij is...)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. dat heeft jan gaaf gemaakt!! ben benieuwd als hiuj straks aangekleed is.
  je lo zonder designpapier is super! en je andere lo is heel leuk wat lief die kusjes van je hond.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Prachtige layout Maja! je achtergrond is schitterend en de foto's zijn zo schattig!
  Je art journal is wow! Die stempels in gesso ...super!!En gaaf hoor die 'kastjes'
  Heel erg bedankt voor het meedoen met Sketchy Thursdays!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wowwwwwwwwwwwwwww! I love love love love your lo's! I love love love those hearts on the first one and loving the PAINT too! Thanks soooooooooo much for playing along with Sketchy Thursdays! :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Very beautiful and artistic, love both of these! Thanks for joining the fun at Sketchy Thursdays this week!!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Love all the texture in your layouts!!! Gorgeous - So happy to could play along with us at Sketchy Thursdays this week.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. wat een super lo's echt gaaf!
  En dat kastje, ja is helemaal top.
  Ben benieuwd wat je ermee gaat doen!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. oh dat kastje.... yummmmmm
  en je layout kiss vind ik ubercool!
  art is ook mooi, maar niet helemaal mijn ding (sorry!)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een gave layouts! Vooral de structuur :)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Gave LO's zeg! Helemaal top. Enne dat kastje ziet er veelbelovend uit!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Bones heeft ook wat weg van Tika in het kijken en ook in het likken zie ik. Ik herken hem nog steeds. Hij lijkt samen met James het meest op Bentie.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. wat een mooi werk weer zeg! de foto's op de 1e lo zijn super schattig en wat een geweldige achtergrond op de 2e lo zeg! ben benieuwd wat je met het kastje gaat doen!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Het ziet er super uit, wat een schatje die Bones!

  BeantwoordenVerwijderen