dinsdag 1 februari 2011

Groot nieuws en de februari challenge.

Wat gaan we doen? Op zondag 2 oktober organiseren wij als Scrappassion challengeblog een scrapdag. Op deze dag is er de mogelijkheid om een gave workshop te volgen in een prachtige accomodatie, een heerlijke luch, een goodiebag, een make and take en lekker shoppen bij twee leuke winkels die op locatie zelfs een pinautomaat bij zich hebben. Als klap op de vuurpijl zijn er lootjes te koop en maak je kans op geweldige prijzen. Alle inkomsten worden na aftrek van de onkosten gedoneerd aan pink ribbon. Heb je wel zin in zo'n leuke dag, dan kun je kijken op het speciale event blog van Scrappassion. Hier op vind je sneaks en alle informatie. Wees er wel snel bij want vol is vol.

Het is weer de eerste van de maand dus weer tijd voor een nieuwe challenge!
Scrap een pot!!! (geen fles). Je mag zelf weten hoe en voor welke gelegenheid. Dit is de mijne!

Ik heb er deze keer een collagefoto van gemaakt zodat de pot aan alle kanten te zien is.
Het is een pot geworden voor hondenkoekjes. Het papier is (heel toepasselijk) Max & Whiskers van Basic Grey. De hondenpootjes en botjes zijn uit vilt gestansd m.b.v. de zippemate (ooit gekregen van Marjolijn), en een stukje lint en letterthickers (van de zeeman). Als finishing touch een touw met daaraan een hondenkoekje.

Wil je mee doen? en heb je een potje inspiratie nodig? Kijk dan op het blog van Scrappassion daar vind je de spelregels en alle potjes van het DT!!! Deze maand is er wederom een waardebon te winnen van 15 euro, deze keer van Dolls and Decorations.
Nog een nieuwtje: scrappassion heeft twee nieuwe sponsors erbij gekregen!!!
The Scrapbook Company en Love Scrapping. Geweldig toch want door sponsors kan Scrappassion blijven bestaan.

Dan heb ik nog wat gemaakt! Op het forum van De Scrapheap (ook sponsor van Scrappassion) loopt een never ending challenge, en als lid van het DT heb ik ook een voorbeeld gemaakt. De challenge is deze keer : maak een miniboekje van 1 vel cardstock.

Het boekje is wederom gemaakt met het papier van Basic Grey. Hier is het boekje dicht.

Boekje open. Met binnen in een foto van Bones en een paar van zijn gegevens.

En als laatste de achterkant. Over het gehele boekje is met witte verf gespetterd. Geen al te grote opdracht en hartstikke leuk om te maken.

Zowel bij Scrappassion als bij De Scrapheap hopen we op veel deelnemers, dus ga aan de slag en doe lekker mee!!!

6 opmerkingen:

 1. Wat een leuke dingen heb je gemaakt! Ik heb dat papier ook, heb er wel een paar keer wat meegemaakt maar ik vind de kleuren best lastig, heb jij dus geen last van!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik zag net een post bij Hanneke over het pink ribbon event... het is precies op mijn verjaardag dus ik denk niet dat het voor mij mogelijk zal zijn om erbij te zijn... ik wens jullie heel veel succes! En je boekje is geweldig! Lijkt me nog best moeilijk, van één vel papier...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. echt leuke potjes Maja! en de rest is ook erg leuk geworden! xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wat een leuke potten marja, helemaal gaaf! en je mini is ook superleuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een lekker vol berichtje! Je pot is gaaf! Enne je uitwerking van de scrapheap challenge ook. Heb hem inmiddels ook gemaakt! En zin in het Event, wordt helemaal top!!!!!

  Liefs Gwendolyn

  BeantwoordenVerwijderen
 6. zowel je layout als je pot vind ik super leuk!

  BeantwoordenVerwijderen