vrijdag 27 mei 2011

hoera.

Een layout over Kyara's eerste verjaardag!

Gemaakt met de sketch van Ingeborg's Scrapbooking Competitions, en voor de tweede LO challenge van Scrapdelight. De opdracht is; gebruik verf op je layout. Ook geeft Scrapdelight blogcandy weg omdat ze binnenkort 5 jaar bestaan. Als je kans wilt maken kijk dan op hun blog.
De groene verf zit onder de foto, aangebracht met een roller. Het dessinpapier en een aantal embellishments zijn van Echo Park (for the record) uit het pakket dat ik voor moederdag heb gekregen. De chipboard embellies zijn van Cosmo Cricket. De slinger is gemaakt van restjes cardstock. Verder heb ik veel gedoedeld op deze layout!

Dan nog dit, ik zag dat er problemen waren bij blogger met berichtjes achter laten. Zelf heb ik daar geen last van gehad, wel kan ik op geen een blog (ook niet bij mezelf) de volgers zien. Ik heb geen idee hoe dat ik dit op moet lossen. Ik hoop dat iemand me dit kan vertellen. Alvast bedankt. Groetjes en een fijn weekend!!!!!!

2 opmerkingen:

  1. Wat een vrolijke layout Maja!! Die felgroene verf is prachtig en ik vind je handgeschreven tekst op de foto en de muzieknootjes ook heel mooi!!

    BeantwoordenVerwijderen