zondag 18 september 2011

Een zomer canvas.

Een canvas voor de Never Ending Challenge van De Scrapheap. De opdracht is deze keer: maak een zomer canvas. Mijn canvas is 20 x 20 cm en moet de regenachtige zomer van dit jaar voorstellen. Eerst heb een collage gemaakt met restjes papier. Daar gesso over. Dan allerlei vrolijke kleurtjes verf, boven meer blauw en onder meer groen. Daar weer een dunne laag gesso overheen. Als laatste verschillende kleuren glimmermist er op. De vlinder, de tak rechts en een bloem onder zijn stempels. Omdat de afdrukken amper ( of sommige stukken helemaal niet) te zien waren heb ik ze met een permanente marker overgetrokken. De rest van de bloemen heb ik naar het model van de stempel getekend en andere er weer bij verzonnen. Van de ene doedel kwam de andere, hihi.....
Lijkt het je leuk om mee te doen met de Never Ending Challenge ga dan naar de site van De Scrapheap en meld je aan op het forum.

6 opmerkingen:

 1. oh maja wat heb je dat mooi gedaan!!!! prachtig hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het verbeeld echt onze zomer in Holland!!! Geweldig gedaan! En 'van de ene doedel komt de andere' vind ik zo leuk gezegd... ik zit te smilen achter de computer! Keep on doodling girl!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtig gemaakt Maja!! Ik hou ontzettend van Glimmermist en hoe jij ze hier hebt gebruikt... WAUW! Het ziet er weer fantastisch uit!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ik vind je canvas echt gaaf! eens heel wat anders, je doedels zijn super. ik zou het zelf zo niet kunnen! groetjes danielle
  ps: je gaat hem toch wel ophangen he???

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Prachtige canvas Maja !
  Lief vlindertje en mooi gedoodled...

  BeantwoordenVerwijderen
 6. prachtig schilderijtje! echt een kunstwerkje!!

  xx Tessa

  BeantwoordenVerwijderen