zondag 11 september 2011

Van alles en nog wat.

Ik heb van alles wat om te laten zien! Allereerst een layout. Gemaakt als voorbeeld voor de Never Ending Challenge van De Scrapheap, die vanwege de zomervakantie even gestopt was. Haha. De eerste challenge is een sketch, om er weer even in te komen. Ik heb twee foto's van mezelf als kind gebruikt. We waren hier een dagje bij een oom en tante op visite die in Elburg op de camping stonden. Het dessinpapier is van October Afternoon en Cosmo Cricket. Voor de rest heb ik dingen gebruikt die ik al lang heb liggen. Behalve de vogel die is nieuw.

En nog een kaartje, gemaakt met de restjes van het Bo Bunny papier Adlip! Allemaal kleine stukjes opgeplakt, wat gesso er over. Daarna het hart gestikt en glimmermist en tekst er op.


Dan iets heel anders! Een home deco project dat ik eindelijk heb af gemaakt. De schelpen en het stuk hout heb ik vorig jaar meegenomen van het strand van Schiermonnikoog. Jan heeft kleine gaatjes in de schelpen voor me geboord. En met gewoon huis tuin en keuken touw heb ik dit mobiel in elkaar geflanst.

Als laatste drie ATC kaartjes. Ik heb een paar opdrachten van het zomerkamp van Marit Gecombineerd. Maak vlekken en kijk wat je er in ziet en maak een drieluik.

Eerst op m'n craftsheet wat roze glimmermist gespoten en daar de ATC's over gewreven. Ik kon eerst echt niets in ontdekken en heb ze weggelegd. Na een paar dagen weer te voorschijn gehaald en toen zag ik opeens in alle kaartjes een gezicht. In een paar minuten had ik ze getekend. Op de een of andere manier zijn het drie mannengezichten geworden!!! Ik weet alleen niet of ik ze zo ga laten, of dat ik er nog wat kleur bij ga doen en de lijnen wat meer ga aanzetten. Het zomerkamp is voorbij en ik had de ATC's net te laat af om ze nog te plaatsen. Ik kon m'n medekampeerders dus niet meer om advies vragen.

Wel heb ik me aangemeld bij een nieuw nederlands forum Art Journal en Mixed Media. Als je ook geintereseerd bent ga dan vooral een kijkje nemen.

Bedankt voor het kijken!!!

5 opmerkingen:

 1. gaaf! vooral het kaartje vind ik erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een mooie lo, geweldige kaartje, super hoe je dat mobiel in elkaar gezet hebt, en de atc...super!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het wiet er allemaal geweldig uit! Die atc's, wat een goed idee. Net zoiets als naar de wolken kijken en er dan iets in zien, super!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh Maja, wat een prachtig 'drieluik'!!! Zet ze gewoon op het AJ-forum om te kijken wat de anderen daar ervan vinden. Als het aan mij ligt: geen kleur meer toevoegen maar misschien de lijnen een ietsjepietsje meer aanzetten...

  Je mobiel zou ik zo voor het raam hangen - prachtig!

  Het hartenkaartje is ook geweldig, ik moet toch echt zelf de naaimachine weer eens pakken (maar dat roep ik al tijden... DOE het dan ook eens zul je zeggen.. jahaaa...)

  De layout (je ziet, ik werk van beneden naar boven) vind ik heel mooi! De dromerige nazomer kleuren in combinatie met die foto's zijn geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een divers werk Maja!! En allemaal zoooo mooi!! Ben wég van de schelpenmobiel en je atc-tjes!! (vooral de eerste met het sikje vind ik super!!)

  BeantwoordenVerwijderen