zondag 1 januari 2012

Gelukkig nieuwjaar.

Allereerst wil ik iedereen het allerbeste wensen voor het nieuwe jaar!!!!!
Een nieuw jaar is ook weer de eerste van de maand en dat betekend weer nieuwe challenges. Zo ook op het forum van De Scrapheap. De Never Ending Challenge blijft bestaan maar in plaats van iedere twee weken wordt er nu één keer per maand een challenge gehouden. Een andere verandering is dat ieder lid van het DT nu om de beurt een challenge gaat verzinnen en uitwerken. Ik mag beginnen, en heb er voor gekozen om deze deurhanger te maken. Kon ik meteen de nieuwe stempels van Stampotique gebruiken. Carla heeft van dit merk heel veel stempels in de winkel te koop.
De vorm die ik gebruikt heb zat een keer tussen de reclame. Deze had ik bewaard en kwam nu mooi van pas! De vorm heb ik eerst overgetekend op chipboard en dessinpapier. Het dessinpapier (Sassafrass) op het chipboard geplakt en daarna bewerkt met gesso. Overige materialen; distressstain (twee kleuren) en tape van Tim Holtz. Foamstempels en zwarte verf voor de titel. Dymotape, zwarte identi-pen, zwarte inkt en twee stempels van Stampotique.
Ik vond hem leuk om te maken! Ik hoop dan ook op veel deelnemers deze keer!
En om het nieuwe jaar te vieren ga ik een leuke RAK weggeven. Wordt volger van mijn blog (als je dat al bent hoeft dat natuurlijk niet) en laat hier een berichtje achter. Op 15 januari ( mijn vaders verjaardag) ga ik daar dan de winnaar uit trekken.
Bedankt voor het kijken!!!!!!!!!!!!

12 opmerkingen:

 1. Op het forum van de scrapheap heb ik je al laten weten dat ik deze deurhanger helemaal toppie vindt.
  Is dit nu misschien meteen een nieuwe uitdaging, de blogtrain, of gaat dat weer anders'???
  groetjes Annie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuk idee!!! Ik doe zeker mee met je Rak-candy!!! En je anger, supergaaffffff!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ook de beste wensen voor jou voor 2012, Maja. Wat een superleuke dingen maak je toch. Ik ben erg blij met de deurhanger als challenge. Je bent echt een bron van inspiratie!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. WAt een prachtige structuren en kleuren heb je op de deurhanger verwerkt Maja! Ik vind 'm helemaal geweldig! Mijn zoon had altijd wat hangers aan zijn slaapkamerdeur hangen - nu hij het huis uit is moet ik toch maar eens kijken of ze er nog hangen (raar dat ik daarvoor moet gaan kijken eigenlijk hè? Hij is al bijna 2 mnd. 'weg')

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind je deurhanger geweldig! Ben er zelf ook al aan begonnen!

  Groetjes Hilde

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ook voor jou het allerbeste voor het nieuwe jaar!
  Wat een super gave deurhanger! De kleuren zijn zo mooi en de achtergrond is super! Mooie stempels! Even kijken op de site!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Prachtige deurhanger Maja!!
  De achtergrond ziet er ook weer super uit (daar ben je toch zoooo goed in hé!!) Ik ben ook helemaal wèg van de grote letterstempels!!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hoi Maja,
  Ik heb even rondgeneusd op je blog en wat heb je dat leuk ingedeeld. Al de LO´s op een rijtje in LO´s t-m 2010. Dat heb ik nog nergens gezien, maar is wel erg leuk! Je hebt een heel andere stijl als ik, maar ik vind ´m wel tof!
  Groetjes weer!

  Anja

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik vind je hanger super!! knap die technieken die erin verwerkt zitten!!

  Groetjes judith

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Mooie deurhanger heb je gemaakt.
  En ik ben ook volger van je geworden.
  Scrapgroetjes Jenny

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Keileuke deurhanger! Zal maar niet met de RAK heb al zo veel spullen hahaha.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Yeah, ik kan weer reageren en laat ik nou die geluksvogel zijn!!!!! Superdank Maja, voor de leuke rak!!!

  BeantwoordenVerwijderen