zondag 22 januari 2012

Scrapping the music #186

Weer een layout voor Scrapping the music! De inspiratie deze week is het nummer "Care" van Kid Rock! Met het woord "homeless" heb ik weer een foto van het weekend Parijs gescrapt.

Gebruikte materialen: dessinpapier Basic Grey (wander), boekpapier, bruin inpakpapier, wit cardstock, gesso, glimmermist zwart, schilderstape, tape en stempel Tim Holtz, thickers American Crafts, rub-ons, identi-pen en eifeltorentje. De vogeltjes zijn uit een oude kalender van Marjolein Bastin geknipt! Op de geprinte tekststrookjes staat; Een "huisje"aan de oever van de Seine in Parijs!

Bedankt weer voor het kijken!!!!!!!!!!!!!!

8 opmerkingen:

 1. Keileuk geworden, vooral dat dakje met de schoorsteen en toch nog op tijd afgekregen ook al moest je vandaag nog beginnen. Ik dacht dat oma die tekst had geschreven haha, maar lees net dat het geprint is. Leuk lettertype ook.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. This is just beautiful Maja! A wonderful take on the challenge! Thanks so much for playing along with us at Scrapping The Music!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. I really love your wonderful page! Thank you for joining us at STM!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh I love the colors and texture of your piece, beautiful!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Maja!

  A subject close to my heart! Great texture and color!

  Thanks for playing along at Scrapping the Music!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heeeeel mooi Maja!! Ziet er echt uit als een winnaar!!
  Prachtige kleuren en foto. Het schilderstape doet het altijd geweldig, moet het zelf eigenlijk eens wat meer gebruiken!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Maja gefeliciteerd!! Ik vind je layout helemaal super zeg, prachtig hoe je de foto en de achtergrond tot een geheel hebt gemaakt. Echt een winnaar.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Supermooie LO Maja, die prachtige warme kleuren en leuke detai met de vogeltjes van Marjolein Bastin en de Franse lelie. Jullie hebben wel prachtige foto´s gemaakt in Parijs!

  BeantwoordenVerwijderen