zondag 15 juli 2012

Paris.

Laatst was er een DT call bij Stampotique. Je werd gevraagd om drie werkstukken in te zenden.  Deze LO had ik daar voor nog gemaakt en samen met het "familie" album en envelop ingezonden. Ik ben niet uitgekozen voor het DT, maar zelf ben ik wel blij met mijn LO!

Gebruikte materialen: dessinpapier (Cosmo Cricket), gesso, zwarte, rode en gele verf, blauwe sprayinkt (Dylusions), cardstock (wit), gele thickers (American Crafts), hartjespons, boekpapier, schilderstape, zwarte pen (Stabilo), stukje inpakpapier, witte Uni Posca pen, rode en gele letterstickertjes (My Little Shoebox), vlinder (She art / Pink Paislee), stuk tag ( Daisy Days), datumstempel, tape (Hema), tekststickers (Cosmo Cricket en My Little Shoebox), dotjesstempel (Stampers Anonymous) en twee Stampotique stempels, de hartjes en bloemen.

Jammer!!! De volgende keer beter! Natuurlijk blijf ik mee doen met de Stampotique challenges. Ik ben helemaal weg van die stempels en Carla heeft zo veel keus. Kijk maar eens hier. Dus elke gelegenheid om ze te gebruiken pak ik aan. Ik heb zelfs (wel random) de laatste challenge (Outside the Box) gewonnen en mag voor $30 stempels uitzoeken. Mooie troostprijs toch?

Oh ja, en gisteren heb ik voor de tweede keer een workshop gegeven bij De Scrapheap. Dit keer het Messy Gesso boek. Het was heel gezellig, de dames waren enthousiast en blij met hun werkstuk. (gelukig, ha,ha). Half augustus is er weer een workshop van het "familie"album. Lijkt het je leuk om lekker te kliederen en om de Stampotique stempels eens te gebruiken kijk dan hier bij de workshops.

Bedankt weer voor het kjiken en de leuke reacties!!!!!!!!!!!!!!!

6 opmerkingen:

 1. Wow Maja, wat een geweldig stuk werk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. jammer dat je niet gekozen bent voor het dt, maar de lo is echt geweldig!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. I love this! I really liked what you did in the background. And a beautiful picture,Maja.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat jammer zeg dat je het niet bent geworden, je maakt zulke prachtige projecten. Deze Lo is echt super mooi geworden,al die kleuren, prachtig!

  Liefs,
  Leintje*

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Echt prachtig Maja, je kunt zo naar Montmartre,heel kunstig. Erg jammer dat je niet gekozen bent voor het DT, die plek had je zeker niet misstaan, maar bij ons zit je gelukkig ook nog goed.
  De stempels, ja ik ben er ook helemaal weg van, heb er inmiddels al 5 maar nog niks mee gedaan, Schandalig hè, maar dat gaat wel komen hoor.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk dat je mijn blog hebt gevonden en volger bent geworden! Het was een heerlijke groep zaterdag, ook voor jou denk ik... Deze LO is lekker kleurrijk en er zijn zo veel mooie dingen op te zien; heel gaaf! Ik heb even verder op je blog "geneusd" staan nog meer leuke creaties op en ben maar gelijk volger geworden om toekomstig werk te kunnen zien. Groetjes, Gerrina

  BeantwoordenVerwijderen