zondag 1 juli 2012

Mail art.

Vanaf 12 juni, 10 weken lang, plaatst Marit iedere dinsdag een inspirerende post of opdracht op haar blog. Ze heeft dit (heel toepasselijk) A Quirky Dutch Summer genoemd.Er is ook een flickrgroep. Als het je ook wat lijkt doe dan gezellig mee! De tweede opdracht was mailart. Maak een kunstzinnige envelop en/of met kaart die met postzegel verstuurt kan worden. Dit is mijn uitwerking.
De voorkant en flap van de envelop.
De basis is een gewone envelop die ik beplakt heb met restjes dessinpapier (She Art Pink Paislee) en boekpapier dat nog op tafel lag. Daar gesso over heen. Toen dat droog was er hier en daar blauwe inkt (Dylusions) over gespoten, tevens de binnenkant gedaan. De randen geinkt met vintage photo (Ranger). Die is iets anders uitgevallen van kleur omdat er nog roze inkt op m'n craftsheet lag (lol). Als laatste lekker gedoedeld met een zwarte marker (Stabilo).
'
De achter en binnenkant van de envelop.
Dan deze "envelop", Ik heb de derde opdracht van Marit: speel met woorden. En opdracht # 9 van The 30 Day Journal Challenge gecombineerd.
De basis is een laagje gesso. Daar heb ik de mond op getekend met pastelkrijtjes. Later de rand en de tekst er mee geschreven. De rest van de envelop "gekleurd" met het krijt wat nog aan mijn handen zat. Nog wat kleur toegevoegd met oranje sprayinkt (Dylusions). Verder afgewerkt met het boekpapier, datumstempel, doedels en een stippelstempel (Stampers Anonymous).
Bedankt weer voor het kijken!!!!!!!!!

5 opmerkingen:

 1. Dank je wel voor je berichtje, ik vind jouw envelop ook erg mooi.

  groetjes,
  Sarah.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een gave envelop!!! Helemaal leuk. xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Supergaaf !!
  Ook leuk hoe je het maken omschreven hebt :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw, superdesuper!
  Wat een prachtige envelop.
  Die kleuren in combi met het fijne penwerk is heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik had ze al in de flickr groep gezien, maar hier nogmaals mijn complimenten voor deze prachtige uitwerkingen! Leuk dat je zo'n plezier hebt in het meespelen en dank voor je enthousiasme!

  BeantwoordenVerwijderen