zondag 14 februari 2010

XOXOXO

Voor iedereen die mijn blog wel eens bekijkt. XXXXX.

Het woord voor week vijf was spijt. Zo'n jaaroverzicht zet je af en toe wel aan het denken, iedereen heeft wel eens ergens spijt van. Ik meer van de dingen die ik niet gedaan heb dan wel !!!! Maar goed, ik dacht laat ik het lekker luchtig houden en heb van iedere dag iets op geschreven. De achtergrond is eerst geverft, daarna heb ik enkele journalingspots gestempelt en er een paar gestikt met de naaimachine. Zo ook de border. Toen de journaling geschreven, de meeste heb ik weer tussen de lijnen geschreven ( oppassen dat ik daar niet verslaafd aan raak). En op het laatst alle kleine embellishments op geplakt en de knopen aangenaait. Ik ben nog met verschillende layouts bezig. Week zes is in de maak en les # 3 en les # 4 van Let it loose zijn half af. Dan ben ik nog bezig met een layout voor de online liftcrop van 5 februari van het scrapheapforum. En daar komt deze week dan nog het een en ander bij!! Bedankt voor het kijken !!!!

2 opmerkingen:

  1. Oei, heb jij het even druk deze week!!!! Wat een leuke foto van dat hartje in de sneeuw... ja, er ligt hier ook een hele laag! Alle liefs terug voor jou ook he Maja (al is het een dag na Valentijn nu...) Ik vind je "spijt" LO heel mooi, en het lijkt een beetje op een komende les in de workshop (les 8 - duurt nog even) Daar zul je waarschijnlijk niet veel moeite mee gaan hebben! Ben benieuwd naar je andere pagina's!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat is ie mooi geworden Maja, ik vind je verftechniek zo ontzettend leuk. Ik gebruik dat eigenlijk nooit meer en wil dat toch weer eens oppakken. Heb zelfs al mijn verf nu weggegooid want die was helemaal uitgedroogd. Geode reden om nieuwe te kopen en er mee aan de slag te gaan. Dat workshopje houd ik in gedachten hoor. Ik hoop snel iets af te kunnen spreken, samen met Kim. Eerst even mijnzolder/ scrapplek reorganiseren.

    Groetjes Marjolijn.

    BeantwoordenVerwijderen