dinsdag 24 augustus 2010

Blog Candy with a difference.

Ziet er leuk uit hè !!!!!!!!!!!!!!
Deze candy is te winnen op het blog van Ingeborg's Scrapbooking Competitions. Je moet er natuurlijk wel wat voor doen. # De foto van de blogcandy plaatsen in een bericht op je blog met een werkende link naar scrapbookingcompetitions. # Volger worden van het blog. # Een commentaar achterlaten met een link naar de candy op je blog en een idee bedenken voor de challenge van september!!!! !!!!!!!!!!! Mijn idee is: gebruik 25 stuks van hetzelfde op je layout. Dus 25 lintjes, 25 bloemen, 25 dessinpapiertjes etc, etc. Dus als je een leuk idee hebt...............

En nog een foto van de pupjes, nu drie weken oud. Ze kunnen al goed lopen, de oortjes zijn open, ze hebben elkaar ontdekt en beginnen nu met elkaar te spelen. Het viel dus niet mee om een duidelijke foto te maken waar ze alle zes op stonden. Dit was de beste!

Oh ja, ik wil nog even vermelden dat er pas vijf !!!!! inzendingen zijn bij Scrappassion. Het is nog wel zo'n leuke challenge deze keer. Dus kom op en doe lekker mee. Je kunt nog tot het eind deze maand inzenden. Groetjes en tot gauw !!!!!!!!!!

4 opmerkingen:

 1. aaah wat een poepies, de puppies zijn zo schattig:):):)
  ik zal eens een kijkje nemen bij scrappassion

  BeantwoordenVerwijderen
 2. leuke candy idd. en een leuk idee, dat 25. die pups zijn wel ubercute zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ga gauw even bij Ingeborg kijken!! En wat zijn de pups LEUK!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Schattig, de pups!!!! Ik heb een beetje (heeeeel) veel op mijn bordje liggen komende maand dus challenges zitten er voor mij niet in (ik mag blij zijn als ik zo nu en dan nog jullie blogs weet te bezoeken zelfs! Maar ik doe mijn best...!!!)

  BeantwoordenVerwijderen