dinsdag 17 augustus 2010

Groene vingers.

Op het forum van De Scrapheap loopt nog steeds het jaaroverzicht 2010. Het is me niet gelukt om iedere week mee te doen. Of ik heb geen foto's, geen tijd of het onderwerp spreekt me niet aan. Dus heb ik besloten om af en toe mee te doen als het me uitkomt. Voor week 31 was het woord; groene vingers !!! Nadat ik op Lena's blog haar eerste post had gezien kreeg ik zin om ook weer eens een collage te maken en het onderwerp leek me wel geschikt. Dit is wat ik er van gemaakt heb.

Jaaaaaaaaaa, ik heb ze die groene vingers !!! Althans, een beetje. Ha, ha...... Ik heb nog meer gescrapt maar dat kan ik nu nog niet laten zien.

Met de puppies gaat het hartstikke goed. Ze zijn mooi op gewicht, de oogjes zijn al open, ze maken flink wat geluid en ze lopen !!! zelfs al. Volgende week plaats ik weer een foto van ze. Voor iedereen die wel eens een bericht voor me achter laat, BEDANKT !!!!!!!!!!! altijd leuk om ze te krijgen en te lezen.

10 opmerkingen:

 1. Maja, wat een geweldig uitwerking! Ik vind dat je steeds meer 'arty' wordt en ik vind het geweldig! Daar kan ik echt iets van leren!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Geweldig, heel knap gedaan.
  groetjes Liesbeth

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtig Maja en het is zoooo leuk om te doen hé, die collages maken... Ik krijg er geen genoeg van! Leuk ook om te lezen dat je geïnspireerd raakte van mijn werk...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hij is heel erg leuk geworden. Ik dacht in eerste instantie wat moet dat worden maar echt leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Super Maja, je bent weer lekker bezig geweest zie ik. heerlijk dat geplak en geklieder. Lekker ontspannend ook.

  Groetjes Marjolijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Jaaaa... collages!!! Wat leuk dat jij je er ook weer eens aan waagt! Lena's werk is echt inspirerend hè?! Ik ben er stiekem trots op hoor, tenslotte heb IK jullie er een beetje "aan gekregen"... ik wens je een fijn zonnig weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. super! wat een geweldige collage! erg grappig met al die handen/armen/vingers!
  fijn dat het goed gaat met de puppies! ben benieuwd hoe ze er nu uit zien!

  BeantwoordenVerwijderen