woensdag 5 oktober 2011

Een collage.


Een collage gemaakt naar aanleiding van mijn 50ste!!!!!!!!!! verjaardag. En voor de minichallenge van Lena voor Scrapbookers Anonymous die ook jarig was.

De achtergrond is gemaakt op aquarelpapier met gele en rode verf, met daar overheen rode glimmermist. De randen en lichamen zijn gemaakt met verschillende restjes dessinpapier. Al het overige papier komt uit tijdschriften en reclamefolders. De slinger komt bv. uit een folder van AH. Gele en rode stickles ( hondenlijfje, fles en ster). Zwarte identi-pen en witte uniposca pen. Een strassteen van een oude ketting op de bloem, een nepoog (vond die wel grappig) op de hond. En voor de dotjes heb ik een zwarte perlen pen en een rode gelpen van Viva gebruikt. De muziek noten zijn geponst.


Ik had nog geen tijd gehad om er over te bloggen, maar ik heb een hartstikke leuke verjaardag gehad. Ik ben die dag aardig verwend. De voortuin was versierd. Veel kaarten gekregen, sommige zelfs zelfgemaakt, bloemen, geld en van mijn kinderen een heeeeeel mooi kado waarvoor ik eerst een rebus op moest lossen. S'avonds met mijn (bijna) hele familie (34 pers) uit eten bij Het Paradijs, een japans restaurant bij ons in Oosterhout. Hier komen enkele foto's:

De versierde voortuin met een mega grote "Sara" pop!!!


Deze canvas hing aan de voordeur en is gemaakt door Kim.

Bij dit restaurant gingen we eten. Buffet, dus voor ieder wat wils!

Volgens Niels en Kim moest de pop voor 6 uur terug gebracht worden, maar toen we bij het restaurant aankwamen stond ie naast de voordeur!!! Ze hadden bedacht om van mij met iedere gast en de pop een foto te maken. Dit was de eerste foto, met Jan. Leuk idee toch???

Dit is het kado dat ik van de kinderen heb gekregen!!! Later vertel ik daar meer over. Of je moet de rebus al op kunnen lossen...............

Dan was er nog een verjaardag te vieren! En wel de vijf jarig bestaan van De Scrapheap!!!! Afgelopen zondag was er een craftmarkt met een make and take, een uitverkoopkraam, demonstraties, heel veel aanbiedingen en twee workshops van Birgit Koopsen. Wat het shoppen betreft heb ik me ingehouden deze keer. Ik heb maar een paar dingen gekocht, onder andere een template van Balzer Design. Die wilde ik heel graag hebben. Verder was het gezellig druk, lekker "buurten" met de dames van het design team en het forum. S'middags heb ik samen met Kim de Lo Workshop gevolgd met Prima technieken en heeeeel veel bloemen. Een hele uitdaging voor mij want ik gebruik die niet zo veel. De Lo is nog niet af, die laat ik volgende week zien.

Natuurlijk moesten we na afloop met Birgit op de foto.


Nu ik vijftig geworden ben heb ik allerlei plannen van wat ik nog wil gaan maken. Maar eerst wil ik een paar minialbums afmaken waar ik aan begonnen ben. Ik heb me voorgenomen om alvast de delen die ik af heb te posten dan is dat een beetje een stok achter de deur!

Dit is de voorkant van de laatste mini waar ik mee bezig was. Er zijn al meer bladzijdes af maar die bewaar ik voor de volgende post. Deze is al meeeeega lang! Bedankt voor het kijken!!!!!

9 opmerkingen:

 1. Ontzettend leuke foto's! En nog gefeliciteerd. Bij 't paradijs is het z├ęker lekker eten!!
  En die pop hihi

  xx Tessa

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Volgens mij heb ik de rebus opgelost!!! (een hele uitdaging, want ik kon niet goed zien wat het precies voor afbeeldingen waren) WAAAAHAAAA - daar krijgen we vast en zeker nog foto's van te zien later! Alsnog gefeliciteerd Marja! Ik vind je collage trouwens super!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke foto van jullie samen, en mijn excuus voor het missen van je verjaadag, alsnog gefeliciteerd, ik vond het ook erg leuk om je weer te zien, en ook Kim nu!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Your collage is awesome! Love the dress you created and that dog with the cigar rocks! Thanks for joining in the fun at Scrapbookers Anonymous!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Lieve Maja, alsnog van harte gefeliciteerd met je 50e verjaardag!! Zo te lezen heb je een erg leuke dag gehad. Ik vind je collage echt supergaaf, ik hou er van dat het lekker anders is dan anders, je stijl is echt te gek! Ik ben blij dat ik je nog een beetje kan bijhouden via blogger!!!

  liefs, Nicky

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Alsnog van harte gefeliciteerd met je verjaardag Maja!!! Zo te zien heb je een fantastische dag, vol verrassingen gehad!!
  Bedankt dat je meedoet met mijn mini challenge, ik vind je collage echt waanzinnig!! Zo leuk dat je allerlei verschillende technieken hierop hebt "losgelaten". Ik hou erg van die felle kleuren en die passen ook helemaal bij het feestelijke onderwerp! Echt een geweldig resultaat!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. wow! your collage is wonderful. i love the colors. it's so fun.
  Thanks for playing along with us at Scrapbookers Anonymous. =)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Nog van harte gefeliciteerd Maja!
  Ik ben niet van de vlotte, maar daar was je al achter gekomen...
  Mooi blog met vooral mooie AJ pages. Heerlijk eigenlijk om daar eens "gewoon" in het nederlands over te lezen!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een leuk blog heb jij ik ga je volgen ....alsnog van harte met je 50ste ik ben dit jaar ook 50 geworden ......

  Groetssssssss Gerd@

  ps ik heb 2 tollers .....

  BeantwoordenVerwijderen