zaterdag 29 oktober 2011

Never Ending Challenge layout.

Layout gemaakt voor de Never Ending Challenge op het forum van De Scrapheap! Challenge #18 maak een layout met deze opdrachten;
1 foto, 2 regels tekst, 3 stempels, 4 stukjes kant en/of lint, 5 bloemen, 6 verschillende stukjes papier, 7 letters voor de titel, 8 brads en/of knoopjes, 9 hotfixsteentjes en/of pearls, 10 centimeter borduren. Niet minder meer mag wel! Dit is dus mijn uitwerking geworden, met van het meeste meer!!! Al het dessinpapier is Delovely van Cosmo Cricket. Op de foto zie je mijn nichtje Shania! Ze zat daar zo in gedachten, vandaar de titel en de tweede regel tekst; ik vraag me af waar ze aan denkt!
Vast aan iets ondeugends zoals laatst toen ze vaseline!!!!! in haar haar had gesmeerd. Vond haar moeder keeeeeeeeei leuk!!! Haha........

Zoals je inmiddels wel hebt gezien heb ik m'n blog wat veranderd (Dit was één van mijn plannen) Een andere achtergrond en header, die eerst maar niet wilde lukken. Grrrrr...... En in de zijbalk allemaal verschillende mappen van de dingen die ik gemaakt heb. Alles netjes geordend en overzichtelijk bij elkaar. Precies hoe ik het graag heb! Tsss...... Tevens hebben de titels in de zijbalk een ander lettertype gekregen. Ik ben er wel blij mee zo.
Met al dat uitzoeken en opruimen kwam ik ook nog het een en ander tegen dat ik hier nog niet heb laten zien en (nog) niet heb afgemaakt. Zoals dit minialbum over Kim's vrijgezellendag. Hier ben ik vorig jaar aan begonnen en halverwege mee gestopt! Eigenlijk zonde!!! Als ik nou afwisselend een pagina maak van de albums waar ik aan begonnen ben komen ze misschien eens af (ook één van mijn plannen)!!! Van de bladzijdes die al klaar zijn moet ik nog een foto maken, die plaats ik dan volgende week.

Dan nog dit; Morgen 30 oktober wordt er bij De Scrapheap weer een scraprommelmarkt gehouden. Altijd leuk en gezellig!!! Hier kun je er alles over vinden. bedankt weer voor het kijken!!!!!!!!!

7 opmerkingen:

 1. Wat ben ik toch knap he haha. Ik zal mijn album ook eens een keer gaan afmaken want zo schiet het niet echt op he.
  Je blog ziet er leuk uit al ben ik blij dat ik er niet bij was toen je het aan het veranderen was :-).

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een prachtige, kleurige layout Maja! Ook je blog ziet er goed uit zo, fijn dat het gelukt is om het naar je zin aan te passen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een geweldige layout die je voor De Scrapheap hebt gemaakt!! Ben gek op die felle kleuren en de gestikte cirkels zien er prachtig uit!!
  Je vernieuwde look van je blog is ook zeer goed gelukt!! MOOI!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. gaave layouts! enne leuk he kleine nichtjes!! hahahah

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een heerlijke kleurrijke layouts weer!

  Super

  xx Tessa

  BeantwoordenVerwijderen