dinsdag 31 augustus 2010

Septemberchallenge Scrappassion.

1 September alweer !!! Dus een nieuwe challenge van Scrappassion. Deze maand is het jubileum maand en bestaat Scrappassion 2 jaar...... Verwerk het getal 2 op je layout/project ( mag in woorden of getallen ). Voor de nummer 1 is er weer en digitale waardebon van èèn van de sponsors !!!!!!!!!!!!!!!

Dan is er nog een extra challenge bedacht......Wordt volger ( als je dat nog niet bent ) Maak een felicitatiekaart met met ook daarop een 2 en stuur die op naar Ria. Voor de winnaar is er dezelfde prijs als voor de normale challenge. Kijk voor de regels op het blog en doe lekker mee!!! Dit is mijn layout voor September......

Papier en fototoestel van Cosmo Cricket, de randen van de foto's zijn bewerkt met schuurpapier en het frame is gemaakt met schilderstape. Dit heb ik ook gebruikt om de journaling op te schrijven. De titel is een mix van kleine letterstickertjes, thickers en chipboard letter/cijfer. Deze twee zijn geverft en daarna licht opgeschuurt.Verf, gesso en stempels ( Tim Holtz ) voor de achtergrond.

Nog een layout gemaakt met sketch 8.26 van Sketchy Thursdays............

Ik ben meteen begonnen toen ik de sketch zag. Ik vond hem zo leuk én goed passen bij deze foto's van Dimple! Op het paarse cardstock is met een verfroller gesso opgebracht en daar over heen rode glimmermist. Papier van Cosmo Cricket en enkele rondjes uit papier van "Elsie" geknipt. Verder veel embellies, thickers, schilderstape, nietjes en doedels.
Bedankt weer voor het kijken!!!!!!

10 opmerkingen:

  1. Leuke layouts heb je gemaakt Maja!
    groetjes Liesbeth

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heej Maja!

    Je eerste LO had ik al gezien is geweldig! Maar die tweede LO is ook echt top! Leuke foto's en alle rondjes die je hebt aangebracht passen perfect!

    Liefs Gwendolyn

    BeantwoordenVerwijderen
  3. je layouts zijn super Maja!! Maar wil je dat van die enveloppen even weghalen?? dat moet een verrassing zijn ;) xx

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een leuke lay out weer Maja en mooie foto's ook. Die van je hond vind ik helemaal geweldig. Heel speels.

    Groetjes Marjolijn.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Your lo's ARE GORGEOUS!! Loveeeeeeeeeeeee the paint on the 2nd one!! Thanks sooooooooooooooooo much for playing along with Sketchy Thursdays! :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wow Maja....!!! Deze layouts zijn echt geweldig!! Het gebruik van schilderstape.... heel mooi effect! Ook de verf, het schuren van de foto's... heel artsy en ik ben er in elk geval helemaal weg van!!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Twee superrr layouts!
    Helemaal geweldig die schilderstape, de verf en het opschuren van de foto´s!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. WAt een geweldige layouts Maja!! Hoe je de foto's naast elkaar verwerkt hebt op die eerste layout, en de doodles en verf op je tweede... allemaal zo "funky" en vrij... ik vind het helemaal prachtig! Geniet van het weekend!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Ze zijn alletwee super Maja!!!! Dit is nu al de zoveelste keer dat ik een LO zie die gemaakt is met een Sketchy Thursday sketch, en ze zijn allemaal om ter mooist ... misschien moet ik toch ook eens meedoen ooit dan???? Die van jou is in elk geval fantastisch!!!
    Bedankt voor je berichtje op mijn blog! Je vroeg me achter die stiksels op de LO van mijn man en onze hond ... dat is met de hand gedaan, gaatje per gaatje. (met zo'n tekening vind ik het onmogelijk om eerst al alle gaatjes te prikken). Ik was eigenlijk eerst van plan om de stof met de machine vast te stikken, maar ik ben geen held als het met werken op die machine aankomt hihi. Maar als je een beetje handig bent neem ik aan dat het met de machine ook moet lukken.
    xxx Peggy

    BeantwoordenVerwijderen
  10. prachtige layouts heb je gemaakt! Die sla ik me mooi op!! hahahahaha

    gr Hilde

    BeantwoordenVerwijderen