zondag 1 mei 2011

Eindelijk.

Eindelijk!!! weer eens iets om te laten zien! Het is al een maand geleden dat ik wat gepost heb. Druk gehad met werk en klussen en schoonmaken in huis. Nog niet alles is klaar maar al wel veel. Tussen de bedrijven door heb ik nog wel het een en ander gemaakt. Ga er dus maar voor zitten want dit wordt een lange post.



Als eerste deze layout voor Scrappassion! Want het is inmiddels weer 1 mei! en dan is er weer een nieuwe challenge


Eindelijk lente is de naam van deze LO. De ondergrond is wit cardstock waar bruine glimmermist over is gesprayed. Het dessinpapier is October Afternoon en Cosmo Cricket. Van de laatste zijn ook alle chipboard embelishments. De titel en de "stenen" zijn american crafts. Het gras heb ik gestikt met de naaimachine, de loopings zijn geborduurd. Onder de foto zit een soort jute, wat word gebruikt bij boeketten. De bloemen zijn gemaakt van vilt en in het midden vastgenaaid met een knoop. Om deze bloemen gaat het! Want dat is de challenge van deze maand; Maak minstens één handgemaakte bloem met behulp van de tutorial hieronder. Het hoeft niet persé van vilt mag ook van een ander materiaal. Vilt is wel makkelijker te verwerken. Zelf heb ik alleen de cirkel gebruikt in twee verschillende maten.


Een leuke challenge hè!!!! Dus ga aan de slag met naald en draad en doe een keer met ons mee. We hopen deze maand eindelijk eens op wat meer inzendingen! En natuurlijk valt er weer een waardebon te winnen van 15 euro!!!!!!!!!!!!! van één van onze sponsors.


Eindelijk!!! m'n boekje ingebonden met behulp van de bind it all , geleend van mijn zus. Carla ( de Scrapheap) had ringen die groot genoeg waren, én in een mooie rode kleur die goed bij het boekje past. Ja, ook al had ik het druk ik ben wel een keer naar De Scrapheap geweest en heb eindelijk!!!! de layouts meegenomen die ik had gemaakt met het papier van Echo Park dat ik van Carla had gekregen voor DT werk. Als het goed is hangen deze layouts nu in de winkel te pronken!


Met de restanten heb ik samen met Kim eindelijk weer eens een kaartje gemaakt. Kim heeft allerlei stanzen en ponsjes, waarmee de vlinders, het vogeltje, de kooi en de journalingspots zijn gemaakt.



Nog een layout gemaakt voor De Scrapheap. Deze is als voorbeeld voor de Never Ending Challenge. De opdracht was; maak een LO met je favoriete liedje. Ik heb gekozen voor een liedje van Bon Jovi; A bed of roses, waar mijn kennelnaam naar vernoemd is. Vandaar!!!!!!!! Op de foto's staan pups uit ons laatste nest, die ik eindelijk eens gescrapt heb.
Dan nog dit; Eindelijk heb ik ook al!!!! mijn scrapspullen opgeruimd en gesorteerd. Alles zit netjes!!! in dozen, potten, bakjes en mooie stapeljes (niet voor lang). Tussen de spullen kwam ik dit album tegen, nog eens gekregen van Marjolijn. Een raar model zoals je ziet.

Ik heb er twee boekjes van gesneden en ingebonden met de Bind it all.

Deze boekjes wilde ik gebruiken voor de 30 days of lists, maar ik had het te druk en het kwam er niet van. Ik ben van plan om de lijstjes alsnog te maken. In september start er een nieuwe
30 days of lists waar ik zeker aan mee ga doen!

Nou dit was het dan. Eindelijk is m'n blogpost klaar. Het was een lange deze keer. Vanaf nu ga ik weer proberen om iedere week te bloggen!!!

9 opmerkingen:

  1. Dat was inderdaad een lange post! Haha maar leuk om weer wat van je te lezen. Je LO voor scrappassion is geweldig, wateen hoop bloemen! Knap gedaan! De rest is ook heel gaaf!

    Liefs Gwendolyn

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Je hebt wel weer gelijk een heleboel om te laten zien *grijns*. Je hebt weer veel moois gemaakt Maja! De challenges spreken me meestal wel aan, deze ook, maar dat potje met tijd he... Nou wie weet komt het er dit keer weer eens van.
    Groetjes,
    Kitty

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Maja, wat ben je lekker bezig geweest! Leuk dat je de bloemen met twee cirkels hebt gemaakt; dat ziet er ook leuk uit! Mooi hoor!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Haaa Maja! Leuk om weer eens wat van je te lezen (en ZIEN!!!!) Geweldige opruim- en scrapwoede had je zeg! En alles weer even leuk!!! Die '30 days of lists' zijn een aanrader, ik had er zelf heel veel plezier mee!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Alles is heel leuk geworden maar dat wist je al wel. Je nieuwe LO voor Scrappassion vind ik helemaal geweldig. Vooral de dingen met de naaimachine daar ben ik niet goed in haha.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Nou dat is een boel.
    Maar wat een mooie creaties heb je gemaakt!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Dat was idd lang geleden Maja... maar je hebt nu wel veeeel om te laten zien!! Je layout met de vilten bloemen vind ik superleuk, de pups reuze schattig!!
    En een heel goed idee om van "dat rare model" die twee boekjes te maken. Enne... zo'n "Bind It All"... die wil ik ook wel!!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Goh wat heb je veel leuke dingen gemaakt Maja! Ik ben echt fan van die prachtige LO met die bloemen, die vind ik super!!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. ow wat veel joh! ziet er allemaal super uit! je challenge is ook super geworden en mooie bloemen zo! xxx

    BeantwoordenVerwijderen