vrijdag 15 oktober 2010

Eerst eten.

Eerst eten (het motto van Oosterhout) is de titel geworden van deze layout. Ik ben er mee begonnen op het Scrappassionweekend (voor mij zaterdag) en heb het deze week afgemaakt. De foto's zijn genomen op het Pruvement. Er staan dan stands van de restaurants waar je eten kunt proeven voor kleine prijsjes! Dit jaar gecombineerd met kunst. Bij het maken van de layout heb ik me laten inspireren door het schilderij op de middelste foto bovenaan.

Nog een Scrappassion nieuwtje. Vanaf 1 november aanstaande starten we met een Scrappassion Tutorial Blog. Marga van den Berge, Hinke Gerla en Dora Dekker maken vanaf nu ook deel uit van het DT. Iedere maand zal één van de dames een techniek uitleggen middels een filmpje, foto of werkbeschrijving. Dat kan een bestaande techniek zijn, fotografietips of een techniek die we zelf ontwikkelen. Bovendien kun je zelf ook vragen stellen waar de dames zich dan over kunnen buigen en daar een antwoord op kunnen geven. Een extra service voor de deelneemsters en passanten.

Verder kwam ik nog twee nieuwe challenge blogs tegen.
Scrapbookers Anonymous. Het idee achter dit blog vind ik een vondst, nl je oude scrapspullen gebruiken. En Get Picky. Hier worden challenges geplaatst waar je meer dan één foto moet gebruiken. Beide erg leuk als je de boel eens op wilt maken.
Gezellig weekend!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

8 opmerkingen:

 1. Supermooie achtergrond!
  Heb je die zelf gemaakt??

  BeantwoordenVerwijderen
 2. zoo die ziet er mooi uit! ik vind je achtergrond inderdaad erg mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat me gelijk opvalt is de FANTASTISCHE achtergrond!! Heel creatief en artsy!! De gestempelde (?) grote letters zijn heel mooi bij deze achtergond!
  Knap dat je zoveel foto's op één layout hebt gebruikt (da's iets waar ik altijd toch wat moeite mee heb...)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hij is heel mooi geworden maar dat wist je al. Ik ben ook bezig met de mijne en die is bijna af. Wel heel anders geworden dan de jouwe hoor :0. Ik heb mn spaarpotje al gevuld. Al bijna 6 hele euro's zitten erin en 1 LO bijna af. Als ik zo doorga kan ik over 4 weken al terug naar Scrapdelight haha.

  Groetjes je dochter

  BeantwoordenVerwijderen
 5. je scrapt heel anders dan ik doe maar ik kan je werk zeker waarderen. Mooi!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik zit met mijn mond open - wat een prachtige achtergrond Maja! Je gaat steeds meer "artsy" werken hè? Ik hou daar van, dat weet je! Ik wou dat ik tijd had om eens een challenge mee te doen ergens.. aaargghhhh... ik hoop begin volgend jaar wat meer "vrij" te hebben maar dat duurt dus nog even (ach, ik doe het natuurlijk ook mezelf aan! Ik mag niet klagen...!)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Je achtergrond is inderdaad zo cool! Wow, helemaal top!Mooie foto's ook en je titel vind ik geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat leuk om nog een scrapper uit Oosterhout tegen te komen!
  Je maakt hele mooie dingen; lekker kleurrijk!

  BeantwoordenVerwijderen