vrijdag 1 oktober 2010

Oktoberchallenge Scrappassion.

Zoals beloofd vandaag mijn uitwerking van de oktoberchallenge van Scrappassion. En het is een echte uitdaging deze keer nl : Totally white. De foto mag in kleur, alle andere dingen die je gebruikt moeten wit zijn. Dus witte embellishments, wit papier, wit lint, alles. Ik heb een foto gebruikt van Kim's trouwjurk. Het leek me heel toepasselijk omdat die niet wit was! De ondergrond is een vel wit cardstock die ik eerst heb geverfd met gesso met daar crackle overheen en daarna weer met gesso geverfd, zodat de achtergrond wat structuur kreeg. De bloemen zijn gemaakt met de Cricut (geleend van Kim). De knopen zijn op de bloemen vast genaaid, zo ook de tule en foto maar dan met de naaimachine. De rand van de mat is gemaakt met een pons (ook geleend van Kim) hihihi, met daaronder nog een doorzichtig blinkend wit zakje. De titel is gemaakt van wit geverfde chipboardletters die ik nadat ze droog waren, samen met de twee grote bloemen heb bewerkt met Diamond glaze. Als laatste nog wat kleine kraaltjes opgeplakt!
Zoals ik al zei een hele uitdaging!!!! We hopen op heeeeel veel inzendingen!!! je kunt insturen tot 31 oktober. Kijk voor de regels op het blog en doe gezellig mee!!!!!!!!!!!!!

Iedereen een fijn weekend!!! Voor mij gaat dat zeker lukken want ik vier morgen mijn verjaardag (die was gisteren). Groetjes!!!

11 opmerkingen:

 1. heel mooie lo! zo apart die jurk, vind de foto zo ook prachtig uitkomen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. vind hem heel mooi Maja!! al die bloemetjes eromheen maakt het heel romantisch en toepasselijk bij Kim haar trouwjurk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Een mooie, romantische layout.
  Jammer dat je de foto niet kan vergroten (lukt op mijn blog trouwens ook niet...).
  Had graag de trouwjurk van dichtbij bekeken, is volgens mij een beauty!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hele mooie LO, Maja! En het is grappig dat je een niet witte jurk als thema hebt gekozen!

  Liefs Gwendolyn

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Prachtig gedaan, Maja! Enne ... veel plezier dit weekend met het vieren van je verjaardag!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind dit écht een geweldige LO!!! Al die bloemen en "kantjes".... past zo goed bij de foto van de trouwjurk!! (die is overigens ook prachtig!!)
  Enne... nog gefeliciteerd met je verjaardag!! Ik hoop dat het een heel gezellig feestje zal worden!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. hele mooie LO, die van je dochter was ook al zo mooi. knap dat je met alleen wit toch zoiets moois kunt maken en dat de details toch heel goed opvallen.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. wat een prachtige lo!!! lijkt mij erg moeilijk een lo in 1 kleur te maken

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hij's leuk geworden, Mar.
  Inderdaad een hele uitdaging. Makkelijker gezegd dan gedaan, vond ik.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Nou.... ben ik echt al ruim een week niet hier geweest? Maar ik ben er nu om je prachtige layout te bewonderen - WOW!!!! MOOOOIIII! Al dat wit heeft toch een aparte uitstraling hè?! Geweldig hoor! En al die technieken, wat een werk!!! Het resultaat mag er dan ook zijn!

  BeantwoordenVerwijderen