zondag 10 oktober 2010

Scrappassion Challenge Blog International

Ik had me voorgenomen om iedere vrijdag te bloggen........ Tot ik vorig weekend griep kreeg BLÈH !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zaterdag ging het nog een beetje (die dag vierde ik mijn verjaardag) maar daarna........ Ik heb dus niks gescrapt en kan niets laten zien. Maar ik heb wel een leuk nieuwtje!!

Scrappassion gaat internationaal!!! Het nieuwe blog is een onderdeel van het Nederlandse Scrappassion Challenge Blog. De challenges zijn hetzelfde, dit om dubbel werk voor het nederlandse CT te voorkomen. Het DT bestaat uit: Ria, Ingeborg, Hanneke en Gwendolyn. Er loopt nu een DTcall voor vier nieuwe buitenlandse leden. Kijk op het blog Scrappassion Challenge Blog International voor wat je moet doen om in het team te komen. 1 januari 2011 gaan we officieel van start. Spannend!!!!!!!!!!!!!! Hopelijk wordt het net zo'n succes als Scrappassion Nederland. We zijn nog niet op de helft van de maand en hebben al best veel leuke inzendingen. Het is deze keer dan ook een "echte" uitdaging TOTALLY WHITE. Probeer het ook eens en doe mee.

Ik bedenk me opeens dat ik toch wat kan laten zien!!! De secret lift van het forum van de Scrapheap. Die loopt al een hele tijd en was eindelijk klaar. Zoals je kunt zien had ik er een herfst layout van gemaakt. Komt dat mooi uit, het is al weer herfst!!!! hihihihihi.

Bedankt voor het kijken en misschien tot vrijdag.

5 opmerkingen:

 1. Wat een leuke herfstlayout!!! Die verschillende letters voor de titel zijn echt leuk, zo vrolijk! En al die vallende blaadjes... ik hou daar wel van! Fijn dat je je weer wat beter voelt...!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een heerlijke vrolijke LO! Echt geweldig!

  Liefs Gwendolyn

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ja deze LO was echt heel leuk en vrolijk! vervelend dat je ziek bent geworden, hoop dat het inmiddels beter met je gaat (?) en anders nog heel veel beterschap!
  groetjes Danielle

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Écht een herfst layout Maja!! En ik vind em heeeel goed gelukt!! Heel leuk is het blaadjespapier als achtergrond en de embellies die he gebruikt hebt! En die foto linksboven... geweldig "geposeerd" door beide honden!!

  BeantwoordenVerwijderen